Jaarevent TechValley 2021

Het was al weer even geleden maar eindelijk mag het nu weer: Rekening houdend met de geldende regels was het na lange tijd weer mogelijk om elkaar live te ontmoeten op het Jaarevent van TechValley.

Met een opkomst van ruim 70 deelnemers is het event, wat op 14 oktober plaatsvond, een doorslaand succes te noemen.

Première

Het jaarevent stond vooral in het teken van de premières van de TechValley films. De hoofdvideo van TechValley geeft een indruk van de diversiteit van het netwerk, de deelnemers en de samenwerking.

Daarnaast is van elke deelnemer een eigen video gemaakt waarin wordt ingezoomd op de projecten en innovaties waar het bedrijf zich mee bezig houdt. Onderstaand de video over Total Productivity. Deze en alle andere video’s zijn te bekijken op het TechValley youtube kanaal.

Uitreiking Smart Industry Fieldlab plaquette

Daarnaast reikte Theo Henrar, voorzitter van de Stuurgroep Smart Industry, tijdens dit evenement de officiële Smart Industry Fieldlab plaquette uit aan het TechValley projectteam. “Hiermee is TechValley het 4e fieldlab in Noord-Holland Noord, waar ondernemers, onderzoekers en studenten samenwerken aan de technologie van de toekomst.”

Slimmere processen

Ilse Zaal, gedeputeerde van Provincie Noord-Holland, zet namens de provincie stevig in op deze technische sector: “We hebben geen tijd om langer te wachten. De krappe arbeidsmarkt vraagt om slimmere processen, maar ook om duurzaamheid. Dit soort netwerken zijn uitermate belangrijk voor onze economie en voor de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt.”

Next Generation Machine Engineering

TechValley heeft een duidelijke focus, die wordt nu weergegeven in haar nieuwe pay-off: Next Generation Machine Engineering.

Deze pay-off line verwijst niet alleen naar het feit dat de leden van TechValley werken aan de machines van de toekomst en aan een vakgebied van de toekomst. Er wordt ook gewerkt aan een nieuwe generatie technische talenten.

Niet stilgezeten

Op de aansluitende beurs waren hiervan mooie voorbeelden te vinden. Gaaf om te zien dat onze collega’s in de afgelopen periode ook bepaald niet hebben stilgezeten.

Over TechValley

Sinds de start in 2018 is TechValley uitgegroeid naar een netwerk van betekenis waarin bedrijven, onderzoekers en onderwijs stevig samenwerken aan versnellen van innovatie en uitwisselen van kennis.

Partners in TechValley zijn 10 Noord-Hollandse Machinebouwers, Hogeschool Inholland Alkmaar en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord .

Een netwerk van innovatieve machinebouwers

Door van elkaar te leren en samen nieuwe ideeën te ontwikkelen creëren ze een innovatief ecosysteem van maakbedrijven dat zich klaar maakt voor de toekomst. Zij spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling en het toepasbaar maken van Smart Industry.

Total Productivity is trots dat zij al vanaf beginfase deel uitmaakt van TechValley.

logo TechValley met payoff