Onderstaand een greep uit de bedrijven waar wij met trots voor werken

Wij bouwen aan duurzame relaties met onze klanten door enthousiast en hard voor ze te werken en onze kennis met ze te delen. Mooie bedrijven waar wij met veel passie voor werken.

 

referenties

thyssenkrupp logo

Parallel ontwikkelen van product en productielijn

Thyssenkrupp en Total Productivity gingen samen de uitdaging aan in een bijzonder traject waarbij nauwe samenwerking noodzakelijk is. Naast de ontwikkeling van een nieuw product werd gelijk de ontwikkeling van de bijbehorende assemblagelijnen in gang gezet.

Doel van deze exercitie: Een snellere productiestart en marktintroductie.

 

Compleet geautomatiseerde flushunit geeft volledige controle over het spoelproces

Flushen is op zichzelf geen nieuw proces.  Het volledig geautomatiseerd laten verlopen van dit proces is dat wel.  Keykeg  durfde samen met ons de uitdaging aan om deze nieuwe unit te ontwikkelen.

Keykeg logo

Philips logo

Succesvolle robot & vision integratie bij Philips

Total Productivity heeft productieautomatisering geleverd aan Philips Consumer Lifestyle. Deze machine verwijdert volautomatisch aanspuitingen van spuitgietcomponenten en is ontworpen met product flexibiliteit als belangrijkste uitgangspunt.

Implementatie van Visual Factory bij Ravo Fayat Group

Al in 2015 heeft RAVO de keuze gemaakt om Visual Factory manufacturing software in gebruik te nemen. RAVO, producent van straatveegmachines, koos voor Visual Factory om de complexe montage te borgen. Visual Factory is bij RAVO gekoppeld aan het ERP systeem, hierdoor zijn ze in staat om order specifiek werkinstructies bij een monteur aan te bieden.

Ravo Fayat logo

Nieuws

Use Case – One-piece-flow assemblagelijn met robot vision cell

SAG Alutech Nederland B.V. is specialist in ontwikkeling en productie van brandstoftanks, hydraulische tanks en opslagkasten van aluminium, staal en roestvrij staal voor de bedrijfswagenindustrie. Zij is een ontwikkelingspartner voor alle grote truck- en busfabrikanten.

Hun verzoek een assemblagelijn te ontwikkelen om verschillende types brandstoftanks compleet geassembleerd en Just-in-Time aan te leveren met 100% kwaliteitscontrole, is door ons als volgt uitgewerkt:

Samenwerken aan de fabriek van de toekomst

Al ruim vijftien jaar onderhouden Total Productivity (TP) en TNO een prettige samenwerkingsbasis, onder meer in het Fieldlab Flexible Manufacturing op de Brainport Industries Campus in Eindhoven (BIC). Hier worden vraag en aanbod op het gebied van digitale innovatie en robotisering met elkaar verbonden. De BIC is een inspirerende praktijkomgeving waar productiebedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen en leveranciers elkaars kennis, mogelijkheden en netwerk kunnen benutten. TP neemt deel aan het Fieldlab Flexible Manufacturing met een werkcel die is voorzien van VisualFactory (VF).

Is reshoring ook iets voor jouw bedrijf?

Reshoring is het terughalen van bedrijfsactiviteiten die je eerst in lagelonenlanden liet uitvoeren. Door bedrijfsactiviteiten weer naar Nederland te halen bespaar je als bedrijf kosten en heb je meer controle over de kwaliteit. Ontwikkelingsbedrijf NHN en Total Productivity helpen bedrijven de mogelijkheden van reshoring te onderzoeken.

Total Productivity bundelt krachten met Confed Group

Deze nieuwe samenwerking tussen Total Productivity en Confed Group resulteert in een geheel nieuw concept. Door samenbundeling van krachten kunnen we nu een totaalconcept in de markt zetten die volledig is toegespitst op de wensen van onze klanten

TNO ontwikkelt canvas model voor optimale samenwerking tussen mens en robot

Als onderdeel van het Smart Manufacturing Industriële Toepassing Zuid-Holland programma van TNO hebben Alex Valkering en Hans Totté bij het RoboHouse mogen meedenken tijdens een pilot voor een nieuwe workshop. Namelijk de ontwikkeling van een canvas model waarmee de optimale samenwerking en interactie tussen mens en robot bepaald kan worden.

Vacatures

Vacature Business Development Accountmanager

Om onze ambitieuze groeidoelstellingen op de middellange termijn te realiseren zijn wij op zoek naar een proactieve Business Development Accountmanager die affiniteit heeft met, en kennis heeft van techniek en procesoptimalisatie (Technische Bedrijfskunde, LEAN en/of QRM).

Vacature lead-engineer

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een lead-engineer. in deze functie ben je verantwoordelijk voor het (doen) bedenken, ontwerpen, engineeren van een optimaal en gebalanceerd ontwerp wat aan alle functionele-, technische-, kostprijs- en vormgevingseisen voldoet.

Vacature projectmanager

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van technische projecten van ontwerp tot en met inbedrijfstelling bij de klant.

Vacature service-engineer / onderhoudsmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een service-engineer / onderhoudsmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

Vacature projectmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren, installeren, testen en in gebruik stellen van door ons ontwikkelde productiesystemen.

Contact

Total Productivity BV

Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
+31(0)226-335013
info@totalproductivity.nl
KvK-nummer: 37147324

©2021 Total Productivity BV