Onderstaand een greep uit de bedrijven waar wij met trots voor werken

Wij bouwen aan duurzame relaties met onze klanten door enthousiast en hard voor ze te werken en onze kennis met ze te delen. Mooie bedrijven waar wij met veel passie voor werken.

 

referenties

thyssenkrupp logo

Parallel ontwikkelen van product en productielijn

Thyssenkrupp en Total Productivity gingen samen de uitdaging aan in een bijzonder traject waarbij nauwe samenwerking noodzakelijk is. Naast de ontwikkeling van een nieuw product werd gelijk de ontwikkeling van de bijbehorende assemblagelijnen in gang gezet.

Doel van deze exercitie: Een snellere productiestart en marktintroductie.

 

Compleet geautomatiseerde flushunit geeft volledige controle over het spoelproces

Flushen is op zichzelf geen nieuw proces.  Het volledig geautomatiseerd laten verlopen van dit proces is dat wel.  Keykeg  durfde samen met ons de uitdaging aan om deze nieuwe unit te ontwikkelen.

Keykeg logo

Philips logo

Succesvolle robot & vision integratie bij Philips

Total Productivity heeft productieautomatisering geleverd aan Philips Consumer Lifestyle. Deze machine verwijdert volautomatisch aanspuitingen van spuitgietcomponenten en is ontworpen met product flexibiliteit als belangrijkste uitgangspunt.

Implementatie van Visual Factory bij Ravo Fayat Group

Al in 2015 heeft RAVO de keuze gemaakt om Visual Factory manufacturing software in gebruik te nemen. RAVO, producent van straatveegmachines, koos voor Visual Factory om de complexe montage te borgen. Visual Factory is bij RAVO gekoppeld aan het ERP systeem, hierdoor zijn ze in staat om order specifiek werkinstructies bij een monteur aan te bieden.

Ravo Fayat logo

Nieuws

TNO ontwikkelt canvas model voor optimale samenwerking tussen mens en robot

Als onderdeel van het Smart Manufacturing Industriële Toepassing Zuid-Holland programma van TNO hebben Alex Valkering en Hans Totté bij het RoboHouse mogen meedenken tijdens een pilot voor een nieuwe workshop. Namelijk de ontwikkeling van een canvas model waarmee de optimale samenwerking en interactie tussen mens en robot bepaald kan worden.

Livestream: Innovatie & economie stimuleren reshoring

De afgelopen tijd heeft duidelijk gemaakt dat onze afhankelijkheid van lagelonenlanden groot is. Onafhankelijk van deze productielanden kunnen opereren is daarmee een gespreksonderwerp geworden.

Maar waarom is er eigenlijk nog zoveel productie in het buitenland? Hoe kunnen we de ketens verkorten en hoe organiseer je de productie in Nederland? We praten er tijdens deze NHNEXT livestream over met Thijs Pennink, Hans Totté, Peter Hobbelen en Marjolijn Dölle.

Business as usual “ondernemen in Corona tijd”

Normaal gesproken spreekt er weinig ambitie uit deze uitspraak, maar tegenwoordig is het nastreven van “business as usual” al een hele uitdaging. Met trots melden we dan ook dat we onze recente projecten zonder vertraging hebben weten op te leveren. Met veel creativiteit hebben we oplossingen gevonden voor de uitdagingen die op ons pad zijn gekomen.

Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

​Het zoemde al een tijdje door het gebouw: Winter is coming. Op 1 september was het dan zover: Mark Winter start bij Total Productivity als Project engineer-constructeur.

Hoe gaat Total Productivity om met Corona?

De wereld is in de ban van het Corona/Covid-19-virus. De media informeert ons dagelijks over het aantal besmettingen in Nederland. Natuurlijk neemt Total Productivity ook haar verantwoordelijkheid.

Vacatures

Vacature lead-engineer

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een lead-engineer. in deze functie ben je verantwoordelijk voor het (doen) bedenken, ontwerpen, engineeren van een optimaal en gebalanceerd ontwerp wat aan alle functionele-, technische-, kostprijs- en vormgevingseisen voldoet.

Vacature projectmanager

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van technische projecten van ontwerp tot en met inbedrijfstelling bij de klant.

Vacature service-engineer / onderhoudsmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een service-engineer / onderhoudsmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

Vacature projectmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren, installeren, testen en in gebruik stellen van door ons ontwikkelde productiesystemen.

Contact

Total Productivity BV

Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
+31(0)226-335013
info@totalproductivity.nl
KvK-nummer: 37147324

©2021 Total Productivity BV