Onderstaand een greep uit de bedrijven waar wij met trots voor werken

Wij bouwen aan duurzame relaties met onze klanten door enthousiast en hard voor ze te werken en onze kennis met ze te delen. Mooie bedrijven waar wij met veel passie voor werken.

 

referenties

logo Polytec

Flexibele Clips Mounting Unit

Vanuit haar oplossingsgerichte en proactieve aanpak nam POLYTEC contact op met Total Productivity (TP) met de vraag een oplossing te vinden voor het assembleren van clips en moeren op de bodemplaat. Deze clips en moeren zijn noodzakelijk bij de montage van het paneel onder de auto. Daarnaast moet er geluidsabsorberend materiaal op dit paneel worden bevestigd om het geluidsniveau van de auto te beperken.

One-piece-flow assemblagelijn met robot vision cell​

Na een klantvraag om verschillende typen brandstoftanks compleet geassembleerd en Just-in-Time (JIT) aan te leveren, zocht SAG Alutech contact met Total Productivity. Het verzoek om een assemblagelijn te ontwikkelen met 100% kwaliteitscontrole is daarna door ons als volgt uitgewerkt:

SAG Alutech logo

thyssenkrupp logo

Parallel ontwikkelen van product en productielijn

Thyssenkrupp en Total Productivity gingen samen de uitdaging aan in een bijzonder traject waarbij nauwe samenwerking noodzakelijk is. Naast de ontwikkeling van een nieuw product werd gelijk de ontwikkeling van de bijbehorende assemblagelijnen in gang gezet.

Doel van deze exercitie: Een snellere productiestart en marktintroductie.

 

Compleet geautomatiseerde flushunit geeft volledige controle over het spoelproces

Flushen is op zichzelf geen nieuw proces.  Het volledig geautomatiseerd laten verlopen van dit proces is dat wel.  Keykeg  durfde samen met ons de uitdaging aan om deze nieuwe unit te ontwikkelen.

Keykeg logo

Philips logo

Succesvolle robot & vision integratie bij Philips

Total Productivity heeft productieautomatisering geleverd aan Philips Consumer Lifestyle. Deze machine verwijdert volautomatisch aanspuitingen van spuitgietcomponenten en is ontworpen met product flexibiliteit als belangrijkste uitgangspunt.

Implementatie van Visual Factory bij Ravo Fayat Group

Al in 2015 heeft RAVO de keuze gemaakt om Visual Factory manufacturing software in gebruik te nemen. RAVO, producent van straatveegmachines, koos voor Visual Factory om de complexe montage te borgen. Visual Factory is bij RAVO gekoppeld aan het ERP systeem, hierdoor zijn ze in staat om order specifiek werkinstructies bij een monteur aan te bieden.

Ravo Fayat logo

Nieuws

TP op Kunststoffenbeurs 2021

Op de Kunststoffenbeurs vind je een compleet overzicht van nieuwe machines voor de verwerking en bewerking van kunststoffen. Daarnaast vind je slimme oplossingen in kostprijs-besparing, optimalisatie van productieprocessen, productontwikkeling en smart industry.

Is one-piece-flow de heilige graal in de maakindustrie?

Met regelmaat wordt one-piece flow toegepast in de assemblage-oplossingen van Total Productivity. Maar wat is one-piece flow en is dit altijd de beste oplossing? Alex Valkering, Sales & Marketing Manager bij TP (Lean Black Belt certified), legt het u uit.

Nieuwe aanwinst: Dennis Broers-Project Engineer

Total Productivity is altijd op zoek naar talenten die een aanvulling kunnen zijn op het bestaande team. Gelukkig kunnen we daarin leunen op het netwerk van dat team, want uit dit kanaal komen vaak de meest waardevolle suggesties. We zijn dan ook erg blij met de komst van Dennis.

Use Case – Flexibele Clips Mounting Unit

Vanuit haar oplossingsgerichte en proactieve aanpak nam POLYTEC contact op met Total Productivity (TP) met de vraag een oplossing te vinden voor het assembleren van clips en moeren op de bodemplaat. Deze clips en moeren zijn noodzakelijk bij de montage van het paneel onder de auto. Daarnaast moet er geluidsabsorberend materiaal op dit paneel worden bevestigd om het geluidsniveau van de auto te beperken..

Use Case – One-piece-flow assemblagelijn met robot vision cell

SAG Alutech Nederland B.V. is specialist in ontwikkeling en productie van brandstoftanks, hydraulische tanks en opslagkasten van aluminium, staal en roestvrij staal voor de bedrijfswagenindustrie. Zij is een ontwikkelingspartner voor alle grote truck- en busfabrikanten.

Hun verzoek een assemblagelijn te ontwikkelen om verschillende types brandstoftanks compleet geassembleerd en Just-in-Time aan te leveren met 100% kwaliteitscontrole, is door ons als volgt uitgewerkt:

Meld je GRATIS aan bij de kunststoffenbeurs

Vacatures

Nieuwe aanwinst: Dennis Broers-Project Engineer

Total Productivity is altijd op zoek naar talenten die een aanvulling kunnen zijn op het bestaande team. Gelukkig kunnen we daarin leunen op het netwerk van dat team, want uit dit kanaal komen vaak de meest waardevolle suggesties. We zijn dan ook erg blij met de komst van Dennis.

Vacature Business Development Accountmanager

Om onze ambitieuze groeidoelstellingen op de middellange termijn te realiseren zijn wij op zoek naar een proactieve Business Development Accountmanager die affiniteit heeft met, en kennis heeft van techniek en procesoptimalisatie (Technische Bedrijfskunde, LEAN en/of QRM).

Vacature lead-engineer

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een lead-engineer. in deze functie ben je verantwoordelijk voor het (doen) bedenken, ontwerpen, engineeren van een optimaal en gebalanceerd ontwerp wat aan alle functionele-, technische-, kostprijs- en vormgevingseisen voldoet.

Vacature projectmanager

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van technische projecten van ontwerp tot en met inbedrijfstelling bij de klant.

Vacature service-engineer / onderhoudsmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een service-engineer / onderhoudsmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

Contact

Total Productivity BV

Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
+31(0)226-335013
info@totalproductivity.nl
KvK-nummer: 37147324

©2021 Total Productivity BV