Profiteer van 25 jaar ervaring in de productie industrie

Van automotive tot consumentenelektronica, Total Productivity heeft jarenlange ervaring in de maakindustrie met haar op klantwens samengestelde producten met een korte levertijd.

Omdat de levenscyclus en Time-to-Market van producten steeds korter wordt, moet de flexibiliteit van productiesystemen steeds groter zijn. De kosten hiervoor mogen echter niet onevenredig toenemen. Bovendien moet de kwaliteit geborgd worden. Onze oplossingen sluiten perfect aan op deze behoefte en worden zowel toegepast in MKB als Grootbedrijf.

Home » markten

automotive

De automotive industrie is voorloper in het implementeren van cutting-edge productie- en assemblageprocessen. Wij leveren zowel aan de OEM als aan de tier-1 suppliers in de automotive.

Ook in de kunststofverwerkende industrie hebben we een groot aantal speciaalmachines ontwikkeld en geleverd. Denk maar aan het verwijderen van aanspuitingen op halffabrikaten, geautomatiseerd laden en ontladen van productiemachines, lasersnijden van PET containers, warmtebehandeling, zakinvoer deelsystemen, volledig geautomatiseerde montage en vele andere geautomatiseerde oplossingen.

Kunststofindustrie

consumenten
elektronica

Jarenlange ervaring bij onder meer Philips, in de assemblage van een brede reeks aan producten, zorgt ervoor dat wij deze markt als géén ander kennen. De toenemende eisen op gebied van onder meer flexibiliteit integreren wij standaard in onze productie-automatisering ontwerpen.

De technieken die wij toepassen voor productieoptimalisatie bij onze klanten in de automotive, consumenten-elektronica en kunststofverwerkende industrie, kunnen natuurlijk ook worden toegepast voor overige, sterk variërende maar volgens stuklijst geproduceerde, producten.

Overige markten

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Total productivity logo

Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk

Telefoon: 0226 - 33 50 13

info@totalproductivity.nl

 

Meer weten?

 

6 + 9 =

Mis niets!

Wij verspreiden regelmatig een nieuwsbrief met wetenswaardigheden, innovaties en andere relevante ontwikkelingen in de markt. Schrijf je in en blijf op de hoogte.

Ieder productieprobleem daagt ons op een positieve manier uit. Dit motiveert ons grensverleggende systemen te bouwen.

Volg ons op:

Total Productivity is ambassadeur van Smart Industry, Dutch Industry fit for the future
Total Productivity is dealer van VisualFactory digitale werkinstructies

Interessant?

Deel dan deze pagina op: