Teamlid in de schijnwerpers

Maak kennis met de mensen bij Total Productivity.
In vijf vragen en vijf antwoorden kom je meer te weten over een teamlid. Dit keer Dennis Broers, Project Engineer.

Portret-Dennis-Broers-total-productivity

1

Omschrijf in één zin wat je werk inhoudt

Mijn werk bestaat uit het uitdenken van de mechanische aspecten van assemblagemachines en het oplossen van technische vraagstukken.

2

Wat bevalt je het best aan werken bij Total Productivity?

Het best bevalt me de diversiteit van de projecten. Maar ook de diversiteit van werkzaamheden binnen een project. Van ontwerpen tot hands-on testwerk van productiemachines.
Daarnaast bevalt mij de open bedrijfscultuur goed. Het durven vragen en durven aanspreken helpt mij in de communicatie met mijn collega’s.

3

Als er een boek was over Total Productivity, wat zou de titel dan zijn? En Waarom?

De titel zou zijn “Groeien als kool”. Waarom? Bij Total Productivity is groei heel belangrijk. Niet alleen het bedrijf zelf groeit als kool in veel opzichten, maar ook de persoonlijke groei van de medewerkers staat hoog in het vaandel. Daarnaast is het woord “kool” een leuke woordspeling omdat Total Productivity is omringd door koolvelden. Kool is namelijk hét product waar Broek op Langedijk bekend om staat.

4

Wat is het meest bijzondere dat je bij Total Productivity hebt meegemaakt?

Het meest bijzondere wat ik heb meegemaakt is het snelgroeiende vertrouwen in mijn kunnen. Vanaf het moment dat ik bij Total Productivity kwam werken ging dat echt heel snel. Ook bijzonder vind ik het dat ik de ruimte krijg om fouten te mogen maken om daarvan te leren.

5

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sleutelen aan en te rijden op alles wat rolt en rijdt op twee wielen (motoren, etc.).

JOIN US IN GREAT TECHNOLOGY !

Wil je meer weten over hoe het is om bij Total Productivity te werken?
Kijk dan op onze speciale “werken bij” website!