Werk mee aan de bouw van unieke systemen van  industrieel kwaliteitsniveau!

Hoe mooi is dat? Meewerken aan het hele traject van de ontwikkeling van speciaalmachines. Bij Total Productivity kan dat. Wij bedenken en ontwikkelen productiesystemen voor allerlei takken van de maakindustrie. Meestal met oplage één dus saai wordt het nooit. 

Wij zijn op zoek naar allerlei enthousiastelingen om onze ambities waar te maken. Ben jij engineer, monteur of accountmanager en op zoek naar verandering? Sluit je dan bij ons aan.

Wij geven je de ruimte: eigen verantwoordelijkheid, vrijheid en flexibiliteit. Binnen onze organisatie, met een platte en open structuur, begeleiden we je bij je persoonlijke ontwikkeling.

Past dit bij jou?

Dan gaan wij graag met je in gesprek met. Stuur ons een e-mail met je motivatie en cv en wie weet verwelkomen we je binnenkort als lid van ons enthousiaste team!

Open sollicitaties worden op prijs gesteld maar zorg voor een goede onderbouwing. Wees duidelijk in wat je ons te bieden hebt , dan kunnen wij goed beoordelen of we je kunnen inpassen in ons bedrijf.

Vacatures

team TP zoekt collega's

Benieuwd hoe het is om te werken bij Total Productivity?

Neem dan contact op met één van de medewerkers van ons team. Zij kunnen je het beste vertellen wat je kunt verwachten. Wie weet zijn we binnenkort collega’s!

Open sollicitatie

Sollicitatie formulier