Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een:

service-engineer / onderhoudsmonteur

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

 • Je installeert en test de door ons ontwikkelde productiesystemen en stelt ze in bedrijf.
 • Je doet een kwalitatief onderzoek op het systeem en geeft advies voor uit te voeren onderhoud.
 • Je lost storingen op afstand op, of bij de klant op locatie.
 • Je houdt je werkzaamheden in uren en materialen netjes bij.
 • Je werkt samen met externe monteurs en geeft leiding aan de service-engineers van het onderhoudsteam op locatie.
 • Om je werk in het veld makkelijker te maken bouw als project monteur mee aan nieuwe projecten. Je assembleert, installeert en test de productiesystemen en stelt ze in bedrijf.
 • De werkzaamheden vinden plaats zowel in huis als bij de klant. Je werkt onder leiding van de projectmontageleider of de project manager.
 • Je werkt voor het grootste deel in Nederland maar soms ook in het buitenland.

Wat we bieden

 • Werken in een professionele en groeiende organisatie waar de lijnen kort zijn.
 • Een platte, open en informele organisatiestructuur met grote eigen verantwoordelijkheid.
 • Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf.
 • Hoogwaardige technische en uitdagende werkzaamheden
 • Een salaris die past bij de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Fijne collega’s en een prettige werksfeer in een team van professionals.
Vacature service-engineer

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding WTB, Mechatronica of Elektronica op minimaal MBO-4 niveau. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring in een functie die hier op lijkt.
 • Je werkt graag met je handen, vooral op mechanisch, pneumatisch en elektrisch gebied.
 • Je werkt netjes en georganiseerd. Daarnaast ben je kwaliteitsbewust en klantgericht.
 • Als de klant een storing heeft dan zet je alles in het werk om dit probleem op te lossen. Je vindt het geen probleem om dan extra uren te maken als dat noodzakelijk is.
 • Je vindt het geen enkel probleem om voor je werk af en toe naar het buitenland te reizen.
 • Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk in Nederlands en Engels. Als je ook Duits spreekt is dat helemaal mooi meegenomen.
 • Je bent een teamspeler met een flexibele instelling.

Sollicitatie formulier  Total Productivity heeft een platte organisatie met een open en professionele organisatiestructuur. Wij bieden onze medewerkers verantwoordelijkheid, vrijheid en flexibiliteit. Diezelfde instelling verwachten wij terug van onze medewerkers. Om je hierbij te helpen bieden we mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en geven hiervoor goede begeleiding.

  Reageren

  Enthousiast?  Vul dan het sollicitatieformulier op deze pagina in.
  Als je nog vragen hebt over deze vacature dan kun je die mailen naar Peter-Jan Zwart

  Bij werving en selectie hanteren wij de richtlijnen zoals vastgelegd in onze privacyverklaring. Door te reageren op deze vacature geef je aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

  Nieuws

  TNO ontwikkelt canvas model voor optimale samenwerking tussen mens en robot

  Als onderdeel van het Smart Manufacturing Industriële Toepassing Zuid-Holland programma van TNO hebben Alex Valkering en Hans Totté bij het RoboHouse mogen meedenken tijdens een pilot voor een nieuwe workshop. Namelijk de ontwikkeling van een canvas model waarmee de optimale samenwerking en interactie tussen mens en robot bepaald kan worden.

  Livestream: Innovatie & economie stimuleren reshoring

  De afgelopen tijd heeft duidelijk gemaakt dat onze afhankelijkheid van lagelonenlanden groot is. Onafhankelijk van deze productielanden kunnen opereren is daarmee een gespreksonderwerp geworden.

  Maar waarom is er eigenlijk nog zoveel productie in het buitenland? Hoe kunnen we de ketens verkorten en hoe organiseer je de productie in Nederland? We praten er tijdens deze NHNEXT livestream over met Thijs Pennink, Hans Totté, Peter Hobbelen en Marjolijn Dölle.

  Business as usual “ondernemen in Corona tijd”

  Normaal gesproken spreekt er weinig ambitie uit deze uitspraak, maar tegenwoordig is het nastreven van “business as usual” al een hele uitdaging. Met trots melden we dan ook dat we onze recente projecten zonder vertraging hebben weten op te leveren. Met veel creativiteit hebben we oplossingen gevonden voor de uitdagingen die op ons pad zijn gekomen.

  Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

  ​Het zoemde al een tijdje door het gebouw: Winter is coming. Op 1 september was het dan zover: Mark Winter start bij Total Productivity als Project engineer-constructeur.

  Hoe gaat Total Productivity om met Corona?

  De wereld is in de ban van het Corona/Covid-19-virus. De media informeert ons dagelijks over het aantal besmettingen in Nederland. Natuurlijk neemt Total Productivity ook haar verantwoordelijkheid.

  Vacatures

  Vacature lead-engineer

  Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een lead-engineer. in deze functie ben je verantwoordelijk voor het (doen) bedenken, ontwerpen, engineeren van een optimaal en gebalanceerd ontwerp wat aan alle functionele-, technische-, kostprijs- en vormgevingseisen voldoet.

  Vacature projectmanager

  Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van technische projecten van ontwerp tot en met inbedrijfstelling bij de klant.

  Vacature service-engineer / onderhoudsmonteur

  Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een service-engineer / onderhoudsmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

  Vacature projectmonteur

  Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren, installeren, testen en in gebruik stellen van door ons ontwikkelde productiesystemen.

  Contact

  Total Productivity BV

  Kosterij 4
  1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
  +31(0)226-335013
  info@totalproductivity.nl
  KvK-nummer: 37147324

  ©2020 Total Productivity BV