Vacature service engineer / onderhoudsmonteur

Als service engineer bij Total Productivity ben je verantwoordelijk voor het bij onze klanten preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen en buitenland. Het werk is primair mechanisch en elektrisch. Je moet gestructureerd kunnen werken, grote affiniteit met techniek hebben en zowel voorbereidend als uitvoerend werk aanpakken.

Professioneel aansturen van collega’s bij grotere onderhoudswerken behoort tot de vaardigheden van de service engineer. Om het werk in het veld goed te kunnen doen, is het meebouwen aan de nieuwe projecten daarom een vereiste.

Functieomschrijving

 • Onder aansturing van de projectmontageleider of project manager samenbouwen en testen van onze systemen, zowel in huis als bij de klant. Werkzaamheden vinden primair in Nederland plaats, maar mogelijk ook in het buitenland.
 • Verhelpen van storingen op afstand dan wel op klant locatie.
 • Zorgvuldig administreren van de uitgevoerde werkzaamheden in uren, materialen en onderdelen.
 • Kwalitatieve analyse van het systeem en advies voor de eerstvolgende uit te voeren onderhoudsactiviteiten.
 • Voorbereiden en uitvoeren van preventief en correctief onderhoud.
 • Samenwerken met externe monteurs en leidinggeven aan service engineers van het onderhoudsteam op locatie.
vacature service-engineer

Functie-eisen:

 • Afgeronde WTB, mechatronica of ET-opleiding op minimaal MBO-3 niveau
 • Technisch-analytisch inzicht, overzicht en een gestructureerde en planmatige aanpak
 • Kennis en ervaring op gebied van mechanische montage, elektrische montage, pneumatiek
 • Communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk), een teamspeler
 • Beheersing Engelse taal, Duits is een pre
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Kwaliteitsgerichte doorpakker, zelfstandig en klantgericht
 • Bereidheid tot reizen naar het buitenland
 • Flexibele instelling, geen 8 tot 5 mentaliteit

Wat wij bieden:

 • Een zeer afwisselende functie in een zeer dynamisch bedrijf
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Hoogwaardige, technische en uitdagende werkzaamheden

Total Productivity heeft een platte organisatie met een open en professionele organisatiestructuur. Wij bieden onze medewerkers verantwoordelijkheid, vrijheid en flexibiliteit. Wij verwachten dezelfde competenties terug van onze medewerkers. Om hierin te helpen bieden we mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en geven hiervoor de juiste begeleiding.

Reageren?

Voor vragen over deze vacature: mail, bel of app naar Peter-Jan Zwart.

Tel.: 0226 – 33 50 13
Mob.: 06 – 50 61 66 27
Email: pj.zwart@totalproductivity.nl

Bij werving en selectie hanteren wij de richtlijnen zoals vastgelegd in onze privacy verklaring. Door te reageren op deze vacature geef je aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Sollicitatie formulier


  Bijlagen:


  CV *                
  Motivatie *

  Nieuws

  TNO ontwikkelt canvas model voor optimale samenwerking tussen mens en robot

  Als onderdeel van het Smart Manufacturing Industriële Toepassing Zuid-Holland programma van TNO hebben Alex Valkering en Hans Totté bij het RoboHouse mogen meedenken tijdens een pilot voor een nieuwe workshop. Namelijk de ontwikkeling van een canvas model waarmee de optimale samenwerking en interactie tussen mens en robot bepaald kan worden.

  Livestream: Innovatie & economie stimuleren reshoring

  De afgelopen tijd heeft duidelijk gemaakt dat onze afhankelijkheid van lagelonenlanden groot is. Onafhankelijk van deze productielanden kunnen opereren is daarmee een gespreksonderwerp geworden.

  Maar waarom is er eigenlijk nog zoveel productie in het buitenland? Hoe kunnen we de ketens verkorten en hoe organiseer je de productie in Nederland? We praten er tijdens deze NHNEXT livestream over met Thijs Pennink, Hans Totté, Peter Hobbelen en Marjolijn Dölle.

  Business as usual “ondernemen in Corona tijd”

  Normaal gesproken spreekt er weinig ambitie uit deze uitspraak, maar tegenwoordig is het nastreven van “business as usual” al een hele uitdaging. Met trots melden we dan ook dat we onze recente projecten zonder vertraging hebben weten op te leveren. Met veel creativiteit hebben we oplossingen gevonden voor de uitdagingen die op ons pad zijn gekomen.

  Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

  ​Het zoemde al een tijdje door het gebouw: Winter is coming. Op 1 september was het dan zover: Mark Winter start bij Total Productivity als Project engineer-constructeur.

  Hoe gaat Total Productivity om met Corona?

  De wereld is in de ban van het Corona/Covid-19-virus. De media informeert ons dagelijks over het aantal besmettingen in Nederland. Natuurlijk neemt Total Productivity ook haar verantwoordelijkheid.

  Vacatures

  Vacature service engineer / onderhoudsmonteur

  Als service engineer bij Total Productivity ben je verantwoordelijk voor het bij onze klanten preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen en buitenland. Het werk is primair mechanisch en elektrisch.

  Vacature Project Engineer-Constructeur

  Total Productivity groeit. Wij willen onze kennis en capaciteit op het gebied van Project Engineering en -constructie in het werktuigbouwkundig vakgebied, versterken. Wij zijn daarom altijd op zoek werktuigbouwkundig engineers die ons team kunnen versterken

  Contact

  Total Productivity BV

  Kosterij 4
  1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
  +31(0)226-335013
  info@totalproductivity.nl
  KvK-nummer: 37147324

  ©2020 Total Productivity BV