Use Case

Visual Factory in het Fieldlab Flexible Manufacturing

Total Productivity is actief deelnemer aan het Smart industry Fieldlab Flexible Manufacturing. In dit Fieldlab werken bedrijven én kennisinstellingen samen aan het ontwikkelen en demonstreren van flexibele productie-automatisering, assemblage, robotisering- en digitaliseringsoplossingen. Voor flexibele en kwalitatief hoogwaardige klein serieproductie, tegen massaproductie kostprijs.

Deze praktijkomgeving inspireert en informeert maakbedrijven door middel van demonstraties over grensverleggende thema’s op gebieden als operator support systemen, cobotica en augmented reality (AR).

VisualFactory wordt ingezet in de Fabriek van de toekomst

Integratie Visual Factory

Total Productivity integreert dit najaar in samenwerking met TNO, het Shopfloor Control Systeem (SFC) “Visual Factory” (VF) in één van de demo werkplekken op de BIC Campus in Eindhoven. Deze software ondersteunt operators met digitale, interactieve werkinstructies die order- en optie-specifiek aan de operators worden aangeboden op een ergonomische en intuïtieve wijze. Het systeem biedt een breed scala aan functionaliteit op het gebied van kwaliteitsborging, testen en traceability, onder andere door de integratie van gereedschap en tracking hardware.

Interesse in een soortgelijk project voor uw bedrijf?

Heeft u doelen op het gebied van productiviteitsverbetering? Spreken onze aanpak en portfolio u aan? Of wilt u meer weten over productie- en assemblagesystemen, robotica of VisualFactory digitale werkinstructies?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Fieldlab Flexible Manufacturing logo
logo Total Productivity