Parallel ontwikkelen van product en productielijn bij thyssenkrupp

Thyssenkrupp en Total Productivity zijn samen de uitdaging aangegaan in een bijzonder traject, waarin nauwe samenwerking noodzakelijk is. Gelijk met de ontwikkeling van een nieuw product werd de ontwikkeling van de bijbehorende assemblagelijnen gestart. Doel van deze exercitie is  het mogelijk maken van een snellere productiestart en marktintroductie.

Vertraging voorkomen door bewaken van de interface van het product met het productiesysteem.

Remco Bliek, Projectleider van Total Productivity, merkt op: “Twee elementen zijn bijzonder in dit project, het product moet voor een aantal details eerst nog de design-freeze fase passeren. Aan ons dus de uitdaging om in deze fase de interfaces tussen product en productiesysteem te bewaken. Daarnaast is het belangrijk de ontwikkeling en bouw zonder onnodige vertraging door te zetten.”

Integratie van digitale werkinstructies

Bovendien onderscheiden deze nieuwe productielijnen zich door de turnkey integratie van Visual Factory digitale werkinstructies. De koppeling met het ERP systeem zorgt ervoor dat er One-Piece-Flow geproduceerd kan worden. De assemblage operators krijgen nu op het juiste moment de order- en product instructies gepresenteerd.

Lean principes

Met de software van Visual Factory worden een aantal op lean principes gebaseerde modules toegepast, zoals Andon call support en in-line kwaliteitsborging.”

 

    thyssenkrupp logo       logo Visual Factory
hangende flow-assemblagelijn

Nieuws

TNO ontwikkelt canvas model voor optimale samenwerking tussen mens en robot

Als onderdeel van het Smart Manufacturing Industriële Toepassing Zuid-Holland programma van TNO hebben Alex Valkering en Hans Totté bij het RoboHouse mogen meedenken tijdens een pilot voor een nieuwe workshop. Namelijk de ontwikkeling van een canvas model waarmee de optimale samenwerking en interactie tussen mens en robot bepaald kan worden.

Livestream: Innovatie & economie stimuleren reshoring

De afgelopen tijd heeft duidelijk gemaakt dat onze afhankelijkheid van lagelonenlanden groot is. Onafhankelijk van deze productielanden kunnen opereren is daarmee een gespreksonderwerp geworden.

Maar waarom is er eigenlijk nog zoveel productie in het buitenland? Hoe kunnen we de ketens verkorten en hoe organiseer je de productie in Nederland? We praten er tijdens deze NHNEXT livestream over met Thijs Pennink, Hans Totté, Peter Hobbelen en Marjolijn Dölle.

Business as usual “ondernemen in Corona tijd”

Normaal gesproken spreekt er weinig ambitie uit deze uitspraak, maar tegenwoordig is het nastreven van “business as usual” al een hele uitdaging. Met trots melden we dan ook dat we onze recente projecten zonder vertraging hebben weten op te leveren. Met veel creativiteit hebben we oplossingen gevonden voor de uitdagingen die op ons pad zijn gekomen.

Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

​Het zoemde al een tijdje door het gebouw: Winter is coming. Op 1 september was het dan zover: Mark Winter start bij Total Productivity als Project engineer-constructeur.

Hoe gaat Total Productivity om met Corona?

De wereld is in de ban van het Corona/Covid-19-virus. De media informeert ons dagelijks over het aantal besmettingen in Nederland. Natuurlijk neemt Total Productivity ook haar verantwoordelijkheid.

Vacatures

Vacature service engineer / onderhoudsmonteur

Total Productivity bedenkt en bouwt productiesystemen.
Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een:
Service-engineer/onderhoudsmonteur
Verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

Vacature project monteur

Total Productivity bedenkt en bouwt productiesystemen.
Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een:
Service-engineer/onderhoudsmonteur
Verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

Contact

Total Productivity BV

Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
+31(0)226-335013
info@totalproductivity.nl
KvK-nummer: 37147324

©2020 Total Productivity BV