Hoe gaat Total Productivity om met Corona?

De wereld is in de ban van het Corona/Covid-19-virus. De media informeert ons dagelijks over het aantal besmettingen in Nederland.

Natuurlijk neemt Total Productivity ook haar verantwoordelijkheid om verdere verspreiding te voorkomen en de economie draaiende te houden. Dit doen we echter zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen.

Samenwerken

Wij blijven samenwerken en hebben alleen fysiek contact als het echt niet anders kan. Wanneer de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden dan dragen we een mondkapje. Daarbij hanteren we de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen die zijn uitgevaardigd door de overheid.

De activiteiten op onze locatie in Broek op Langedijk gaan door, medewerkers die niet fysiek aanwezig dienen te zijn werken vanuit huis. Ieder werkstation is namelijk voorzien van VPN en voor vergaderingen en meetings maken we gebruik video conferencing met behulp van Microsoft Teams. Zo kunnen alle contactmomenten toch doorgang vinden.

Veiligheid gezondheid en werkgeluk op locatie

Bij Total Productivity staat veiligheid, gezondheid en werkgeluk voorop. Wij rekenen op begrip van klant of relatie voor de maatregelen die wij hanteren.

Wanneer u of uw bedrijf aanvullende richtlijnen hanteert, verzoeken wij u dit vooraf kenbaar te maken aan onze medewerkers. Het kan dan ook voorkomen dat onze medewerkers vragen naar mogelijke risico’s of informeren naar mogelijk besmettingsgevaar op het project. Wij hopen dat u hierover transparantie biedt.

Onze voorzorgsmaatregelen

  • Als hygiënemaatregel schudden wij tijdelijk geen handen.
  • Voor en na elk bezoek wassen wij onze handen. Wij stellen op prijs als u dat ook doet.
  • Collega’s die klachten hebben blijven thuis (werken).
  • Wij houden gepaste afstand van minimaal 1,5 meter.
  • Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de maatregelen die zij in acht moeten nemen.
  • Een bezoek aan onze locatie in Broek op Langedijk wordt nauwkeurig geregistreerd, mocht er zich een besmetting voordoen dan zullen we u hierover z.s.m. informeren.
  • Al onze ruimtes zijn berekent op een maximaal aantal personen en hier houden wij ons aan.

Zo houden we onze omgeving én onszelf gezond.