Total Productivity Future Proof!

2019 staat bij TP in het licht van een wendbare, toekomstbestendige en innovatieve organisatie.

Met de door de Balm academie vormgegeven methodiek “Wendbare Medewerkers in een Wendbaar Bedrijf” wordt heel concreet gewerkt aan een sterkere organisatie die future proof is.

Innovatie als leitmotiv voor alle aspecten van ons bedrijf

Met personeel dat bewust is van eigen waarden en voorkeuren. Medewerkers die weten wat er toe doet. Die zich bewust zijn van de eigen mogelijkheden om het leven naar eigen wens in te richten. Dit zijn de mensen die wij graag in ons team hebben. Met hun wendbaarheid blijft Total Productivity een organisatie die snel en effectief kan inspelen op de dynamiek van de markten en op het adopteren van de nieuwste technologieën. Innovatie als leitmotiv voor alles aspecten van ons bedrijf.

Veiligheid, gezondheid, vitaliteit en werkgeluk

Met de beeldspraak “Mijn Mammoet en Berijder” (MMeB) worden alle medewerkers getraind om het eigen acteren te analyseren en met een vergroot bewustzijn flexibeler mee te denken en mee te beslissen.

In een drietal thema’s wordt door interne ambassadeurs voor het eind van het jaar de organisatie herzien en wendbaar gemaakt. De thema’s zijn veiligheid, gezondheid & vitaliteit en werkgeluk.

Wil je meer weten over deze methode neem dan contact op met Peter-Jan Zwart of met de Balm academie.

Mammoet en Berijder
logo Balm Academie
logo Total Productivity