Forse uitbreiding van het team

Afgelopen maanden heeft Total Productivity haar personeelsbestand uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe medewerkers te weten: Joost Postel – Project Monteur, Vincent Bijman – Mechanisch Engineer en René Fijnheer – Software Engineer. Allereerst stellen wij u voor aan René Fijnheer.

Ruime programmeerervaring

René timmert al ruim 25 jaar aan de weg en heeft ruime kennis en ervaring met betrekking tot het programmeren van robots en PLC’s. Daarnaast is hij ook goed thuis in mechatronica.

Zijn kennis en ervaring sluiten perfect aan bij het team van Total Productivity. Het is dan ook niet vreemd dat hij zich, ondanks de bijzondere omstandigheden waarin we nu moeten werken, al helemaal thuis voelt in het team.

bereidheid tot samenwerking

Of zoals René het zelf zegt: ”Hier zitten geen alfa mannetjes, je mening en expertise wordt op prijs gesteld en je wordt gelijk betrokken bij lopende projecten. Die openheid en bereidheid tot samenwerking geeft ruimte voor innovatie en kwaliteit.”

René Fijnheer- software engineer

Kennis van robotica en mechatronica

René was tot voor kort werkzaam als software ontwikkelaar. Een prima baan natuurlijk, maar naar zijn smaak uiteindelijk iets té specialistisch. Eerder was hij namelijk 7 jaar lang zelf ondernemer. In die hoedanigheid heeft hij in complete productielijnen ontwikkeld en geleverd, inclusief de aansturing en robotica.

De verbreding die hij zocht heeft hij gevonden bij Total Productivity waar hij zijn kennis van robotica en mechatronica in de diverse projecten kan delen en verrijken.

In vrije val

Daarnaast heeft René heeft een bijzondere hobby; parachutespringen in formatie. Zo’n 50 tot 100 keer per jaar waagt hij zich, in vrije val, in het luchtruim om samen met 2 tot 8 andere parachutisten een formatie te vormen in een geometrisch patroon.