Ramses Kolfin – Senior Project Manager

Met een flink aantal jaren ervaring als Projectmanager hebben wij met Ramses Kolfin (43) een prima aanvulling aan ons team gevonden.

Brede kennis en ervaring

Ramses heeft naast BSc in Mechanical Engineering ook BSc Industrial Product Development behaald. En heeft de afgelopen jaren expertise opgedaan in diverse branches. Zo begon hij in de kunststofverwerkende industrie, maar heeft hij ook ervaring opgedaan in de constructiewereld en automotive.

Zwaargewicht

Hierop volgend heeft hij zich bekwaamd in projectmanagement van testsystemen voor de automotive, commerciële lucht- en ruimtevaart en de krijgsmacht.

Bij deze gecompliceerde testmiddelen zoals cockpit- en rijsimulatoren was Ramses verantwoordelijk voor het gehele traject vanaf project initiatie tot en met acceptatietest bij de klant.

Een zwaargewicht dus in zijn vakgebied.

Ramses Kolfin - Project Manager

Productieautomatisering

Zijn keuze voor Total Productivity komt voort uit zijn interesse voor industriële automatisering in combinatie met de automotive branche.

Daarnaast heeft productieautomatisering voor de consumentenelektronica ook zijn interesse. Ramses hoopt op dit vlak zijn kennis van projectmanagement en productontwikkeling in te kunnen zetten en te verbreden.

Balans

In het dagelijks leven is Ramses de trotse vader van een zoon van 11 en een dochter van 6 jaar oud en beoefent Taekwondo op hoog niveau om flexibel en in balans te blijven.

Wij zijn ervan overtuigd dat Ramses zich op korte termijn helemaal op zijn plaats zal voelen in ons team.

Contact opnemen met Ramses kan via e-mail: r.kolfin@totalproductivity.nl , telefoon: 0226-335023 of 06-33017903 en Linkedin