Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

Het zoemde al een tijdje door het gebouw: Winter is coming. Op 1 september was het dan zover: Mark Winter start bij Total Productivity als Project engineer-constructeur. Naast technische kwaliteiten heeft Mark gevoel voor commercie, is hij creatief en sociaal.

Krachtige visie op innovatie

Bij zijn vorige werkgever, die vernieuwende oplossingen bedenkt en ontwikkelt voor de snijbloemverwerking, was Mark lead-engineer R&D. Na bijna 7 jaar was voor Mark de innovatie agenda leeg en werd het voor deze Alkmaarder tijd voor een nieuw avontuur. In ons bedrijf vond Mark waar hij naar zocht: Een professionele organisatie met een krachtige visie op innovatie. Waar de mensen op verfrissende manier kijken naar de problematiek van de klant. TP kijkt namelijk zowel naar de machine, het product als de werkwijze om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Samenwerken

Hij kijkt er naar uit om samen te werken met collega’s die elk met hun eigen expertise en inbreng meewerken in het traject. Een omgeving waar je kunt samenwerken en leren van anderen. Helaas wordt dit door de huidige pandemie niet makkelijk gemaakt, maar TP doet er alles aan om dit leed te verzachten.

Mark Winter -Project Engineer

Conceptuele brainstormsessie

Samen met zijn vrouw doet Mark aan improvisatietoneel. Daarnaast trapt hij in zijn vrije tijd graag op de racefiets door het Noord-Hollandse landschap. De gezinsuitstapjes in het weekend en af en toe een spelletjesavond met de vriendengroep, maken zijn agenda vol. Maar voor een conceptuele brainstormsessie maakt hij graag tijd vrij.

Brainstormen met Mark?

Brainstormen met Mark over nieuwe concepten. Dat kan, graag zelfs!

Je kunt hem telefonisch beriken op: 06-15016147 of zoek contact met hem maken via onderstaande email: