Eurokeg leidt Total Productivity naar fantastische nieuwe businesspartner

Op initiatief van Eurokeg heeft Total Productivity met de multinational Logoplaste een gedroomd partnership in huis gehaald. Logoplaste is een Portugees bedrijf dat plastic verpakkingen produceert voor vloeistoffen. Zij is een hoofdrolspeler voor levering van packaging solutions in de kunststof industrie.

Hole in the wall

Logoplaste is bekend geworden met het “hole-in-the-wall model”, jargon voor de bouw van een fabriek van verpakkingsproducten vlakbij de fabriek van het eindproduct. Logistieke kosten worden hierdoor tot een minimum beperkt.

Inmiddels heeft Logoplaste op deze wijze al 63 fabrieken door de gehele wereld geplaatst. Dat de relaties die op deze manier gebouwd worden zeer bestendig zijn behoeft geen uitleg. Zij hebben dit bedrijfsmodel ontwikkeld tot op een uniek niveau.

productielijn voor Logoplaste

Partnership

Zowel Logoplaste als Total Productivity hebben samenwerking beiden hoog in het vaandel staan. Naast de innovatieve mindset en doelgerichte werkwijze, factoren die succes in de realisatie van het project en de toekomstige samenwerking borgen.

Turnkey levering van een productielijn

Huidige opdracht betreft levering van een productielijn voor de productie van Keykegs voor Logoplaste Torija SLU. De installatie van de machines start week 18 in Spanje met een start productie medio juni. Deze opdracht betreft 10 procesmachines met elkaar verbonden door een netwerk van conveyors.

Interesse in een soortgelijk project voor uw bedrijf?

Heeft u doelen op het gebied van productiviteitsverbetering? Spreken onze aanpak en portfolio u aan? Of wilt u meer weten over productie- en assemblagesystemen, robotica of VisualFactory digitale werkinstructies?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

logo Logoplaste
OneCircle Keykeg logo
logo Total Productivity