“Groot in creatieve innovatieve oplossingen”

Afgelopen maanden heeft Total Productivity haar personeelsbestand uitgebreid met Vincent Bijman (Project-Engineer) en René Fijnheer (Software-Engineer).

Nu aan het woord is Vincent Bijman: Vincent en René hebben bij hun vorige werkgever ook al veel samengewerkt. Het waren de verhalen van René die hem enthousiast maakte om ook bij Total Productivity (TP) te solliciteren.

Vacature

Vincent had zelf al eerder gezien dat TP ook een vacature had die hem goed paste, maar de omvang van ons bedrijf weerhield hem om daar serieus werk van te maken. Met zijn creatieve inslag komen zijn talenten namelijk het beste tot zijn recht in een R&D omgeving, en dit soort afdelingen vind je meest alleen in grote organisaties.

Elke opdracht wordt opgepakt als een R&D project

De verrassing was dan ook groot toen hij ontdekte dat bij Total Productivity elke opdracht wordt opgepakt als een R&D project. “Bij  elke opdracht wordt gezocht naar de best passende oplosssing, dit kan variëren van low- tot high tech. Samen met de klant wordt de situatie verkend en worden de wensen en eisen in beeld gebracht. Iedere uitdaging die de klant aanbrengt is daardoor uniek.

“Total Productivity is groot in bedenken van creatieve innovatieve oplossingen die werken.”

Vincent Bijman, Project Engineer

Samenwerken

Total Productivity is groot in bedenken van creatieve innovatieve oplossingen die werken,” aldus Vincent. “Samen met de klant en, als dat nodig is, in samenwerking met partner suppliers.” Het is juist dát onbevooroordeelde wat het team Total Productivity en haar oplossingen zo sterk maakt.​Dit heeft hem overtuigd dat hij thuishoort bij Total Productivity, waar gewerkt wordt aan de beste oplossing voor de klant met de beste componenten die verkrijgbaar zijn.

Wereldkampioen met tegenwind

Met Vincent hebben we een wereldkampioen in huis. Al in zijn studententijd namelijk wist hij zijn mededingers in de Aeolus-race de loef af te steken met de snelste tegenwindauto van de wereld, driemaal zelfs! Zijn winning mindset is een aanwinst voor ons team.