Nieuwe aanwinst: Dennis Broers-Project Engineer

Total Productivity is altijd op zoek naar talenten die een aanvulling kunnen zijn op het bestaande team. Gelukkig kunnen we daarin leunen op het netwerk van dat team, want uit dit kanaal komen vaak de meest waardevolle suggesties. We zijn dan ook erg blij met de komst van Dennis.

Dennis Broers, Project-Engineer TP

Het was collega Vincent die Dennis uitnodigde om eens te komen praten in Broek op Langedijk. Vincent heeft in het verleden stagebegeleiding gehad van de vader van Dennis. Vanuit deze context is een vriendschap tussen hen ontstaan. Zo heeft hij ook Dennis (als zoon van…) leren kennen. Dennis is inmiddels uitgegroeid tot een Mechatronisch Engineer die elke technicus graag als collega heeft en werd het tijd voor een introductie bij Total Productivity.

Volbloed technicus

Dennis is een volbloed technicus. De theoretische leerweg zag Dennis dan ook niet zitten. Hij koos vanaf de lagere school al voor een beroepsgerichte opleiding in de techniek. Toen al viel hij op door zijn motivatie en precisie. In zijn privé tijd laat Dennis de techniek ook niet los, dit blijkt uit zijn liefde voor het motorcrossen en het sleutelen aan zijn motor.

Instrumentenmaker

De stap naar de Leidse Instrumentenmakers School (LiS) was daarom ook een logische. Nadat hij daar zijn MBO had afgerond zag Dennis al snel dat hij op lange termijn niet gelukkig zou worden achter een draai- of freesbank. Daarop besloot hij zijn opleiding te vervolgen op het HBO.

Project engineer bij TP

Dennis zit nu in zijn laatste jaar HTS Werktuigbouwkunde. Daarnaast werkt hij nu bij TP als Project engineer. Zijn eerste indruk? TP is een toegankelijk team wat gezamenlijk werkt aan mooie projecten. Door de diversiteit van projecten en de korte doorlooptijden is er meer dan voldoende ruimte voor inbreng en eigen ontwikkeling.

Ook geïnteresseerd in werken bij TP?

Dan gaan wij graag het gesprek met je aan. Stuur ons een e-mail met je motivatie en cv en wie weet verwelkomen we je binnenkort als lid van ons enthousiaste team!

We hebben diverse vacatures.
Open sollicitaties worden op prijs gesteld maar zorg voor een goede onderbouwing. Wees duidelijk in wat je ons te bieden hebt , dan kunnen wij goed beoordelen of we je kunnen inpassen in ons bedrijf.