Total Productivity bundelt krachten met Confed Group

Total Productivity en Confed Group gaan samen totaalconcepten in de markt zetten die volledig zijn toegespitst op de wensen van onze klanten. 

 

samenwerkingsverband Confed

Confed Group

Van ontwerp en prototyping tot de logistieke afhandeling, Confed verzorgt het. Zij houdt daarin de volledige ketenregie in handen, inclusief technische en logistieke ondersteuning. Confed is dé partij waarbij een producent van elektrotechnische producten de assemblage van onderdelen of zelfs het hele product kan uitbesteden.

Total Productivity ontwerpt en bouwt productiesystemen

Total Productivity heeft jarenlange ervaring in de maakindustrie. Omdat de levenscyclus en Time-to-Market van producten steeds korter wordt, moet de flexibiliteit van productiesystemen steeds groter zijn. Onze oplossingen sluiten perfect aan op deze behoefte en worden zowel toegepast in MKB als Grootbedrijf.

Krachten bundelen

Door deze krachten te bundelen kunnen wij totaalconcepten in de markt zetten die volledig in de behoefte van de klant voorzien. Total Productivity bedenkt en bouwt het assemblagesysteem en Confed voert de assemblagewerkzaamheden uit en neemt de logistiek voor haar rekening.

Neem vrijblijvend contact op met Alex Valkering of Hans Totté voor informatie over de mogelijkheden.

Op zoek naar een totaaloplossing voor uw productieprobleem?

Door onze krachten te bundelen zetten we totaalconcepten in de markt  die volledig in de behoefte van u als klant voorzien.

Interesse?

logo Confed
logo Total Productivity