Stelt zich voor: Max Huber – Projectmonteur

Max werkt inmiddels al zo’n 3 maanden voor Total Productivity.
Met de stap naar TP maakte hij al op jonge leeftijd een carrière-switch. Toch is de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan niet nutteloos. Integendeel, in de toekomst hoopt hij dit weer in te kunnen zetten in zijn huidige werk.

Softwareontwikkelaar

Max heeft na zijn opleiding tot softwareontwikkelaar als snel een baan gevonden in dat vakgebied. Daar kwam hij erachter dat hij niet geboren is voor een kantoorbaan. Dagen achtereen pielen achter een computer is niet zijn ding, liever maakt hij zijn handen vuil in een praktische, 3-dimensionale werkomgeving.

Ervaring in werktuigbouw

Gelukkig heeft hij, voorafgaande aan genoemde opleiding, ook al kennis en ervaring opgedaan in werktuigbouw. In dit circuit heeft hij daarom de nodige vrienden en kennissen. Het is dan ook op voorspraak van één van hen dat hij bij Total Productivity solliciteerde.

 

 

Vervolgopleiding

Inmiddels heeft Max zijn VOL-VCA gehaald en is hij naast zijn werk begonnen met een opleiding HBO Engineering Associate Degree (AD) in Utrecht. Daarnaast is hij al ingezet op diverse projecten bij TP, zowel in house als bij de klant. En dat bevalt hem goed. “Het is erg leerzaam om te zien hoe onze producten bij de klant worden ingezet” zegt Max.

Toekomstplannen

Max ziet zijn toekomst weer helemaal zitten. Hij hoopt de vakkennis die hij nu opdoet op termijn te kunnen combineren met zijn ervaring als programmeur. Een baan als Besturingsengineer in de industriële automatisering ligt daarmee in het vooruitzicht.

Ook geïnteresseerd in werken bij TP?

Dan gaan wij graag het gesprek met je aan. Stuur ons een e-mail met je motivatie en cv en wie weet verwelkomen we je binnenkort als lid van ons enthousiaste team!

We hebben diverse vacatures, maar open sollicitaties worden ook op prijs gesteld.

Zorg dan wel voor een goede onderbouwing. Wees duidelijk in wat je ons te bieden hebt , dan kunnen wij goed beoordelen of we je kunnen inpassen in ons bedrijf.