Business as usual

Over ondernemen in coronatijd

Normaal gesproken spreekt er weinig ambitie uit deze uitspraak, maar tegenwoordig is “business as usual” nastreven al een hele uitdaging. Eén die we bij Total Productivity zonder enige twijfel zijn aangegaan met oog voor de gezondheid van onze medewerkers. Met gepaste trots melden we dan ook dat we onze recente projecten zonder vertraging hebben weten op te leveren. In een mum van tijd zijn onze medewerkers ervaren Microsoft Teams gebruikers geworden en met veel creativiteit hebben we oplossingen gevonden voor de uitdagingen die op ons pad zijn gekomen.

Vertrouwen

De ervaring die we hebben opgedaan komt de komende periode goed van pas. Nieuwe klanten hebben hun vertrouwen in Total Productivity uitgesproken en ook bestaande klanten hebben nieuwe projecten aan ons vergeven. Inmiddels bereiken ons de eerste vragen die inhoud moeten geven aan reshoring, een thema dat steeds vaker onderwerp van gesprek is sinds de corona crisis wereldwijd zijn intrede deed. We praten met onze relaties over de technische en economische haalbaarheid van het terug halen van (een gedeelte) van hun productie naar West-Europa. Middels het bepalen van de juiste balans tussen mens, middel en methode ontstaat in voorkomende gevallen een interessante business case.

Creatief nadenken

We hopen dat de economische gevolgen de aankomende jaren beperkt blijven en hebben hier ook vertrouwen in door de bemoedigende spirit die we krijgen van onze relaties. Creatief wordt er nagedacht over het omgaan met de verandering in de economie en bijvoorbeeld het terug halen van werkzaamheden om de lokale economie te stimuleren. Wij wensen iedereen veel gezondheid en succes, als wij u ergens mee kunnen ondersteunen dan vernemen we dat uiteraard graag.