Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

​Het zoemde al een tijdje door het gebouw: Winter is coming. Op 1 september was het dan zover: Mark Winter start bij Total Productivity als Project engineer-constructeur. Naast technische kwaliteiten heeft Mark gevoel voor commercie, is hij creatief en sociaal.

Krachtige visie op innovatie

Bij zijn vorige werkgever, die vernieuwende oplossingen bedenkt en ontwikkelt voor de snijbloemverwerking, was Mark lead-engineer R&D. Na bijna 7 jaar was voor Mark de innovatie agenda leeg en werd het voor deze Alkmaarder tijd voor een nieuw avontuur. In ons bedrijf vond Mark waar hij naar zocht: Een professionele organisatie met een krachtige visie op innovatie. Waar de mensen op verfrissende manier kijken naar de problematiek van de klant. TP kijkt namelijk zowel naar de machine, het product als de werkwijze om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Mark Winter - Total Productivity

Samenwerken

Hij kijkt er naar uit om samen te werken met collega’s die elk met hun eigen expertise en inbreng meewerken in het traject. Een omgeving waar je kunt samenwerken en leren van anderen. Helaas wordt dit door de huidige pandemie niet makkelijk gemaakt, maar TP doet er alles aan om dit leed te verzachten.

Samen met zijn vrouw doet Mark aan improvisatietoneel. Daarnaast trapt hij in zijn vrije tijd graag op de racefiets door het Noord-Hollandse landschap. De gezinsuitstapjes in het weekend en af en toe een spelletjesavond met de vriendengroep, maken zijn agenda vol. Maar voor een conceptuele brainstormsessie maakt hij graag tijd vrij.

Brainstormen met Mark?

Brainstormen met Mark over nieuwe concepten. Dat kan, graag zelfs!
Je kunt hem bereiken via email: mailto:m.winter@totalproductivity.nl, telefonisch: 06-15016147 of contact met hem maken via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mjhwinter/ .

Nieuws

TNO ontwikkelt canvas model voor optimale samenwerking tussen mens en robot

Als onderdeel van het Smart Manufacturing Industriële Toepassing Zuid-Holland programma van TNO hebben Alex Valkering en Hans Totté bij het RoboHouse mogen meedenken tijdens een pilot voor een nieuwe workshop. Namelijk de ontwikkeling van een canvas model waarmee de optimale samenwerking en interactie tussen mens en robot bepaald kan worden.

Livestream: Innovatie & economie stimuleren reshoring

De afgelopen tijd heeft duidelijk gemaakt dat onze afhankelijkheid van lagelonenlanden groot is. Onafhankelijk van deze productielanden kunnen opereren is daarmee een gespreksonderwerp geworden.

Maar waarom is er eigenlijk nog zoveel productie in het buitenland? Hoe kunnen we de ketens verkorten en hoe organiseer je de productie in Nederland? We praten er tijdens deze NHNEXT livestream over met Thijs Pennink, Hans Totté, Peter Hobbelen en Marjolijn Dölle.

Business as usual “ondernemen in Corona tijd”

Normaal gesproken spreekt er weinig ambitie uit deze uitspraak, maar tegenwoordig is het nastreven van “business as usual” al een hele uitdaging. Met trots melden we dan ook dat we onze recente projecten zonder vertraging hebben weten op te leveren. Met veel creativiteit hebben we oplossingen gevonden voor de uitdagingen die op ons pad zijn gekomen.

Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

​Het zoemde al een tijdje door het gebouw: Winter is coming. Op 1 september was het dan zover: Mark Winter start bij Total Productivity als Project engineer-constructeur.

Hoe gaat Total Productivity om met Corona?

De wereld is in de ban van het Corona/Covid-19-virus. De media informeert ons dagelijks over het aantal besmettingen in Nederland. Natuurlijk neemt Total Productivity ook haar verantwoordelijkheid.

Vacatures

Vacature lead-engineer

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een lead-engineer. in deze functie ben je verantwoordelijk voor het (doen) bedenken, ontwerpen, engineeren van een optimaal en gebalanceerd ontwerp wat aan alle functionele-, technische-, kostprijs- en vormgevingseisen voldoet.

Vacature projectmanager

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van technische projecten van ontwerp tot en met inbedrijfstelling bij de klant.

Vacature service-engineer / onderhoudsmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een service-engineer / onderhoudsmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

Vacature projectmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren, installeren, testen en in gebruik stellen van door ons ontwikkelde productiesystemen.

Contact

Total Productivity BV

Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
+31(0)226-335013
info@totalproductivity.nl
KvK-nummer: 37147324

©2021 Total Productivity BV