Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

​Het zoemde al een tijdje door het gebouw: Winter is coming. Op 1 september was het dan zover: Mark Winter start bij Total Productivity als Project engineer-constructeur. Naast technische kwaliteiten heeft Mark gevoel voor commercie, is hij creatief en sociaal.

Krachtige visie op innovatie

Bij zijn vorige werkgever, die vernieuwende oplossingen bedenkt en ontwikkelt voor de snijbloemverwerking, was Mark lead-engineer R&D. Na bijna 7 jaar was voor Mark de innovatie agenda leeg en werd het voor deze Alkmaarder tijd voor een nieuw avontuur. In ons bedrijf vond Mark waar hij naar zocht: Een professionele organisatie met een krachtige visie op innovatie. Waar de mensen op verfrissende manier kijken naar de problematiek van de klant. TP kijkt namelijk zowel naar de machine, het product als de werkwijze om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Mark Winter - Total Productivity

Samenwerken

Hij kijkt er naar uit om samen te werken met collega’s die elk met hun eigen expertise en inbreng meewerken in het traject. Een omgeving waar je kunt samenwerken en leren van anderen. Helaas wordt dit door de huidige pandemie niet makkelijk gemaakt, maar TP doet er alles aan om dit leed te verzachten.

Samen met zijn vrouw doet Mark aan improvisatietoneel. Daarnaast trapt hij in zijn vrije tijd graag op de racefiets door het Noord-Hollandse landschap. De gezinsuitstapjes in het weekend en af en toe een spelletjesavond met de vriendengroep, maken zijn agenda vol. Maar voor een conceptuele brainstormsessie maakt hij graag tijd vrij.

Brainstormen met Mark?

Brainstormen met Mark over nieuwe concepten. Dat kan, graag zelfs!
Je kunt hem bereiken via email: mailto:m.winter@totalproductivity.nl, telefonisch: 06-15016147 of contact met hem maken via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mjhwinter/ .

Nieuws

TP op Kunststoffenbeurs 2021

Op de Kunststoffenbeurs vind je een compleet overzicht van nieuwe machines voor de verwerking en bewerking van kunststoffen. Daarnaast vind je slimme oplossingen in kostprijs-besparing, optimalisatie van productieprocessen, productontwikkeling en smart industry.

Is one-piece-flow de heilige graal in de maakindustrie?

Met regelmaat wordt one-piece flow toegepast in de assemblage-oplossingen van Total Productivity. Maar wat is one-piece flow en is dit altijd de beste oplossing? Alex Valkering, Sales & Marketing Manager bij TP (Lean Black Belt certified), legt het u uit.

Nieuwe aanwinst: Dennis Broers-Project Engineer

Total Productivity is altijd op zoek naar talenten die een aanvulling kunnen zijn op het bestaande team. Gelukkig kunnen we daarin leunen op het netwerk van dat team, want uit dit kanaal komen vaak de meest waardevolle suggesties. We zijn dan ook erg blij met de komst van Dennis.

Use Case – Flexibele Clips Mounting Unit

Vanuit haar oplossingsgerichte en proactieve aanpak nam POLYTEC contact op met Total Productivity (TP) met de vraag een oplossing te vinden voor het assembleren van clips en moeren op de bodemplaat. Deze clips en moeren zijn noodzakelijk bij de montage van het paneel onder de auto. Daarnaast moet er geluidsabsorberend materiaal op dit paneel worden bevestigd om het geluidsniveau van de auto te beperken..

Use Case – One-piece-flow assemblagelijn met robot vision cell

SAG Alutech Nederland B.V. is specialist in ontwikkeling en productie van brandstoftanks, hydraulische tanks en opslagkasten van aluminium, staal en roestvrij staal voor de bedrijfswagenindustrie. Zij is een ontwikkelingspartner voor alle grote truck- en busfabrikanten.

Hun verzoek een assemblagelijn te ontwikkelen om verschillende types brandstoftanks compleet geassembleerd en Just-in-Time aan te leveren met 100% kwaliteitscontrole, is door ons als volgt uitgewerkt:

Meld je GRATIS aan bij de kunststoffenbeurs

Vacatures

Nieuwe aanwinst: Dennis Broers-Project Engineer

Total Productivity is altijd op zoek naar talenten die een aanvulling kunnen zijn op het bestaande team. Gelukkig kunnen we daarin leunen op het netwerk van dat team, want uit dit kanaal komen vaak de meest waardevolle suggesties. We zijn dan ook erg blij met de komst van Dennis.

Vacature Business Development Accountmanager

Om onze ambitieuze groeidoelstellingen op de middellange termijn te realiseren zijn wij op zoek naar een proactieve Business Development Accountmanager die affiniteit heeft met, en kennis heeft van techniek en procesoptimalisatie (Technische Bedrijfskunde, LEAN en/of QRM).

Vacature lead-engineer

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een lead-engineer. in deze functie ben je verantwoordelijk voor het (doen) bedenken, ontwerpen, engineeren van een optimaal en gebalanceerd ontwerp wat aan alle functionele-, technische-, kostprijs- en vormgevingseisen voldoet.

Vacature projectmanager

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van technische projecten van ontwerp tot en met inbedrijfstelling bij de klant.

Vacature service-engineer / onderhoudsmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een service-engineer / onderhoudsmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

Contact

Total Productivity BV

Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
+31(0)226-335013
info@totalproductivity.nl
KvK-nummer: 37147324

©2021 Total Productivity BV