Hoe gaat Total Productivity om met Corona?

Hoe gaat Total Productivity om met Corona?

De wereld is in de ban van het Corona/Covid-19-virus. De media informeert ons dagelijks over het aantal besmettingen in Nederland. Natuurlijk neemt Total Productivity ook haar verantwoordelijkheid om verdere verspreiding te voorkomen en de economie draaiende te houden. Dit doen we echter zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen.

Samenwerken

Wij blijven samenwerken en hebben alleen fysiek contact als het echt niet anders kan. Wanneer de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden dan dragen we een mondkapje. Daarbij hanteren we de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen die zijn uitgevaardigd door de overheid.

De activiteiten op onze locatie in Broek op Langedijk gaan door, medewerkers die niet fysiek aanwezig dienen te zijn werken vanuit huis. Ieder werkstation is namelijk voorzien van VPN en voor vergaderingen en meetings maken we gebruik video conferencing met behulp van Microsoft Teams. Zo kunnen alle contactmomenten toch doorgang vinden.

Veiligheid gezondheid en werkgeluk op locatie

Bij Total Productivity staat veiligheid, gezondheid en werkgeluk voorop. Wij rekenen op begrip van klant of relatie voor de maatregelen die wij hanteren.

Wanneer u of uw bedrijf aanvullende richtlijnen hanteert, verzoeken wij u dit vooraf kenbaar te maken aan onze medewerkers. Het kan dan ook voorkomen dat onze medewerkers vragen naar mogelijke risico’s of informeren naar mogelijk besmettingsgevaar op het project. Wij hopen dat u hierover transparantie biedt.

Onze voorzorgsmaatregelen

  • Als hygiënemaatregel schudden wij tijdelijk geen handen.
  • Voor en na elk bezoek wassen wij onze handen. Wij stellen op prijs als u dat ook doet.
  • Collega’s die klachten hebben blijven thuis (werken).
  • Wij houden gepaste afstand van minimaal 1,5 meter.
  • Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de maatregelen die zij in acht moeten nemen.
  • Een bezoek aan onze locatie in Broek op Langedijk wordt nauwkeurig geregistreerd, mocht er zich een besmetting voordoen dan zullen we u hierover z.s.m. informeren.
  • Al onze ruimtes zijn berekent op een maximaal aantal personen en hier houden wij ons aan.

Zo houden we onze omgeving én onszelf gezond.

Nieuws

Hoe gaat Total Productivity om met Corona?

De wereld is in de ban van het Corona/Covid-19-virus. De media informeert ons dagelijks over het aantal besmettingen in Nederland. Natuurlijk neemt Total Productivity ook haar verantwoordelijkheid.

Innovatie en economische ontwikkelingen stimuleren reshoring

Innovatie en economische ontwikkelingen stimuleren reshoring Door de behoefte aan het terug halen van productie activiteiten worden we gedwongen tot ontwikkeling De situatie omtrent COVID19 en de...

Alex Valkering, nieuwe Marketing & Sales manager Total Productivity

Alex Valkering, nieuwe Marketing & Sales manager Total Productivity​ ​Per 1 Augustus is ons team gecompleteerd met de komst van Alex Valkering. Alex is verantwoordelijk voor de...

Vacature service engineer / onderhoudsmonteur

Als service engineer ben je verantwoordelijk voor het bij onze klanten preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen en buitenland. Het werk is primair mechanisch en elektrisch.

Use case – Visual Factory in het Fieldlab Flexible Manufacturing

Total Productivity integreert dit najaar in samenwerking met TNO, het Shopfloor Control Systeem “Visual Factory” in één van de demo werkplekken op de BIC Campus in Eindhoven.

Vacatures

Vacature service engineer / onderhoudsmonteur

Als service engineer ben je verantwoordelijk voor het bij onze klanten preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen en buitenland. Het werk is primair mechanisch en elektrisch.

Vacature Project Engineer-Constructeur

Total Productivity groeit. Wij willen onze kennis en capaciteit op het gebied van Project Engineering en -constructie in het werktuigbouwkundig vakgebied, versterken. Wij zijn daarom altijd op zoek werktuigbouwkundig engineers die ons team kunnen versterken

Contact

Total Productivity BV

Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
+31(0)226-335013
info@totalproductivity.nl
KvK-nummer: 37147324

©2020 Total Productivity BV