Innovatieve flexibele productie-oplossingen door kennis & samenwerking

In eenvoud, doelmatigheid of flexibiliteit, maar ook door simpelweg net een stap verder te gaan dan de klant verwacht.
Wij combineren in onze productie-oplossingen moderne technieken. Om dat te kunnen, moeten onze multidisciplinaire engineers overwicht op de materie hebben. Dit bereik je onder meer door structureel aan te sluiten bij onderzoeks- en innovatieprojecten. Ook het consequent stimuleren van een innovatieve mindset bij onze medewerkers is hierin een randvoorwaarde. En wanneer onze interne expertise aanvulling nodig heeft, schakelen wij  natuurlijk  ons netwerk van externe specialisten in.

Innovaties

Uniek “hangend” assemblagesysteem

Het te assembleren product wordt hangend aan de operator aangeboden en ook het transport naar de volgende assemblage positie gebeurd hangend. Hierdoor blijft vrijwel de gehele assemblagevloer beschikbaar voor materiaaltoevoer en gereedschappen.

Compleet geautomatiseerde flushunit geeft volledige controle over het spoelproces. Opvolgende processtappen verlopen volledig geautomatiseerd. Daarnaast biedt de gedigitaliseerde pneumatiek ook voordelen voor de eindgebruiker.

Compleet geautomatiseerde flushunit

Fieldlab flexible manufacturing

Flexibele productie-automatisering

Dit fieldlab heeft als doel productieprocessen flexibeler te maken en te automatiseren met inzet van o.a. industriële robots zonder programmeertijd. Door de korte omsteltijden wordt het eenvoudiger om kleine series te produceren.

Samen met Brainport Industries en partners werken wij in deze praktijkomgeving aan de verbetering van productieflexibiliteit.

Werkinstructies en Pick-to-Light kunnen direct op de werkplek en de voorraad bins geprojecteerd worden. De projectie is bovendien interactief, handelingen worden geregistreerd. Dit project heeft plaatsgevonden in nauwe samenwerking met TNO.

Projectie werkinstructie

Inleren assemblage-instructies

TNO heeft in samenwerking met de Vrije Universiteit van Amsterdam en Total Productivity de onderzoeksresultaten gepubliceerd van een studie naar effecten van leeftijd en instructievorm op de snelheid en nauwkeurigheid van werken. De resultaten, verkregen uit deze studie, zullen uiteraard worden toegepast in onze nieuwe implementatietrajecten van pick-to-light en digitale werkinstructies in assemblage.

Het doel van ManuVAR is ontwikkeling van een innovatief platform waarmee handmatig werk, gedurende de hele levenscyclus van een product, flexibel ondersteund wordt.

Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) spelen een centrale rol in het behalen van deze doelen.

ManuVAR

Nieuws

TNO ontwikkelt canvas model voor optimale samenwerking tussen mens en robot

Als onderdeel van het Smart Manufacturing Industriële Toepassing Zuid-Holland programma van TNO hebben Alex Valkering en Hans Totté bij het RoboHouse mogen meedenken tijdens een pilot voor een nieuwe workshop. Namelijk de ontwikkeling van een canvas model waarmee de optimale samenwerking en interactie tussen mens en robot bepaald kan worden.

Livestream: Innovatie & economie stimuleren reshoring

De afgelopen tijd heeft duidelijk gemaakt dat onze afhankelijkheid van lagelonenlanden groot is. Onafhankelijk van deze productielanden kunnen opereren is daarmee een gespreksonderwerp geworden.

Maar waarom is er eigenlijk nog zoveel productie in het buitenland? Hoe kunnen we de ketens verkorten en hoe organiseer je de productie in Nederland? We praten er tijdens deze NHNEXT livestream over met Thijs Pennink, Hans Totté, Peter Hobbelen en Marjolijn Dölle.

Business as usual “ondernemen in Corona tijd”

Normaal gesproken spreekt er weinig ambitie uit deze uitspraak, maar tegenwoordig is het nastreven van “business as usual” al een hele uitdaging. Met trots melden we dan ook dat we onze recente projecten zonder vertraging hebben weten op te leveren. Met veel creativiteit hebben we oplossingen gevonden voor de uitdagingen die op ons pad zijn gekomen.

Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

​Het zoemde al een tijdje door het gebouw: Winter is coming. Op 1 september was het dan zover: Mark Winter start bij Total Productivity als Project engineer-constructeur.

Hoe gaat Total Productivity om met Corona?

De wereld is in de ban van het Corona/Covid-19-virus. De media informeert ons dagelijks over het aantal besmettingen in Nederland. Natuurlijk neemt Total Productivity ook haar verantwoordelijkheid.

Vacatures

Vacature lead-engineer

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een lead-engineer. in deze functie ben je verantwoordelijk voor het (doen) bedenken, ontwerpen, engineeren van een optimaal en gebalanceerd ontwerp wat aan alle functionele-, technische-, kostprijs- en vormgevingseisen voldoet.

Vacature projectmanager

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van technische projecten van ontwerp tot en met inbedrijfstelling bij de klant.

Vacature service-engineer / onderhoudsmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een service-engineer / onderhoudsmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

Vacature projectmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren, installeren, testen en in gebruik stellen van door ons ontwikkelde productiesystemen.

Contact

Total Productivity BV

Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
+31(0)226-335013
info@totalproductivity.nl
KvK-nummer: 37147324

©2021 Total Productivity BV