Innovaties

Innovatieve flexibele productie-oplossingen door kennis & samenwerking

In eenvoud, doelmatigheid of flexibiliteit, maar ook door simpelweg net een stap verder te gaan dan de klant verwacht.
Wij combineren in onze productie-oplossingen moderne technieken. Om dat te kunnen, moeten onze multidisciplinaire engineers overwicht op de materie hebben. Dit bereik je onder meer door structureel aan te sluiten bij onderzoeks- en innovatieprojecten. Ook het consequent stimuleren van een innovatieve mindset bij onze medewerkers is hierin een randvoorwaarde. En wanneer onze interne expertise aanvulling nodig heeft, schakelen wij  natuurlijk  ons netwerk van externe specialisten in.

Fieldlab flexible manufacturing

Flexibele productie-automatisering

Dit fieldlab heeft als doel productieprocessen flexibeler te maken en te automatiseren met inzet van o.a. industriële robots zonder programmeringstijd. Door de korte omsteltijden wordt het eenvoudiger om kleine series te produceren.

Samen met Brainport Industries en een groot aantal partners zal vanaf 2017 de lat in productieflexibiliteit hoger gelegd worden.

Werkinstructies en Pick-to-Light kunnen direct op de werkplek en de voorraad bins geprojecteerd worden. De projectie is bovendien interactief, handelingen worden geregistreerd. Dit project heeft plaatsgevonden in nauwe samenwerking met TNO.

Projectie werkinstructie

Inleren assemblage-instructies

TNO heeft in samenwerking met de Vrije Universiteit van Amsterdam en Total Productivity de onderzoeksresultaten gepubliceerd van een studie naar effecten van leeftijd en instructievorm op de snelheid en nauwkeurigheid van werken. De resultaten, verkregen uit deze studie, zullen uiteraard worden toegepast in onze nieuwe implementatietrajecten van pick-to-light en digitale werkinstructies in assemblage.

Het doel van ManuVAR is ontwikkeling van een innovatief platform waarmee handmatig werk, gedurende de hele levenscyclus van een product, flexibel ondersteund wordt.

Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) spelen een centrale rol in het behalen van deze doelen.

ManuVAR

Op zoek naar een innovatieve oplossing voor uw productieprobleem? Neem gerust contact met ons op.

Total Productivity BV
Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK

Telefoon : +31 (0)226 – 33 50 13
E-mail: info@totalproductivity.nl

 

Meer weten?

 

9 + 5 =

Blijf op de hoogte!

Wij verspreiden regelmatig een nieuwsbrief met wetenswaardigheden, innovaties en andere relevante ontwikkelingen in de markt. Schrijf je in en mis niets.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de wijze zoals omschreven in de privacyverklaring

Ieder productieprobleem daagt ons op een positieve manier uit. Dit motiveert ons grensverleggende systemen te bouwen.

Volg ons op:

Total Productivity is ambassadeur van Smart Industry, Dutch Industry fit for the future
Total Productivity is official dealer van VisualFactory digitale werkinstructies