markten » kunststofindustrie

Speciaalmachines in de kunststofindustrie

Ontwikkeling en levering van veel speciaalmachines

In dit marktsegment hebben we een groot aantal speciaal-machines ontwikkeld en geleverd. Verwijderen van aanspuitingen op halffabricaten, geautomatiseerd laden en ontladen van productiemachines, lasersnijden van PET containers, warmtebehandeling, zak-invoer deelsystemen, volledig geautomatiseerde montage, en vele andere.

Sturen op omsteltijd, omstelkosten en ROI

Wat ons onderscheidt is dat wij sturen op flexibiliteit (omsteltijd, omstelkosten) en ROI (Return on Investment). Door op een slimme manier techniek toe te passen kunnen enorme voordelen behaald worden. Zo hebben we onder andere een techniek ontwikkeld voor het verwijderen van aanspuitingen  bij spuitgietwerk, waardoor machines veel goedkoper en sneller naar andere producten kunnen worden omgesteld.

Parallel ontwikkelen van product en productiemachines

Een ander onderscheidend element in deze systemen, is de expertise in ons team om bij producten die nog in ontwikkeling zijn, de productiemachines gelijktijdig te ontwikkelen. Dit vraagt van ons niet alleen de benodigde technische expertise, maar ook flexibiliteit en professionalisme in het projectmanagement.

Dit is precies waar we voor staan. Door ook in de ontwerpfase intensief met de klant samen te werken, wordt een optimaal resultaat bereikt.

Total productivity verbetert uw productiviteit

Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk

Telefoon: 0226 - 33 50 13

info@totalproductivity.nl

 

Meer weten?

 

8 + 9 =

Blijf op de hoogte!

Wij verspreiden regelmatig een nieuwsbrief met wetenswaardigheden, innovaties en andere relevante ontwikkelingen in de markt. Schrijf je in en mis niets.

Ieder productieprobleem daagt ons op een positieve manier uit. Dit motiveert ons grensverleggende systemen te bouwen.

Volg ons op:

Total Productivity is ambassadeur van Smart Industry, Dutch Industry fit for the future
Total Productivity is official dealer van VisualFactory digitale werkinstructies

Interessant?

Deel dan deze pagina op: