markten » consumentenelektronica

Productieautomatisering in de consumentenelektronica

Uitgebalanceerde flexibele systemen voor de assemblage van elektronica

Jarenlange ervaring in de assemblage van een brede reeks aan producten, zorgen ervoor dat wij deze markt als geen ander kennen: de toenemende eisen op gebied van onder meer flexibiliteit worden geïntegreerd in onze ontwerpen van productieautomatisering.

Flexibele systemen

Flexibiliteit is het kernbegrip waaraan onze oplossingen gematched worden: kleinere seriegrootten, steeds kortere time-to-market en de toenemende eisen op het gebied van kwaliteitsborging en prijsbeheersing bepalen de flexibiliteit van de oplossing. En dus bepalen deze eisen het uiteindelijk ontworpen en gerealiseerde systeem.

Automatiseringsgraad afhankelijk van primaire factoren

Met onze assemblagesystemen worden onder meer scheerapparaten, koffiezetmachines en televisies geassembleerd. De automatiseringsgraad is afhankelijk van vele factoren: het product van de klant, beschikbaar budget, kwaliteitseisen en seriegrootte zijn voorbeelden hiervan.

De juiste balans in doelstellingen

Total Productivity is in staat om in samenspraak met de klant een juiste balans in de doelstellingen te vinden en een uitgebalanceerd systeem te ontwerpen dat aan de primaire eisen voldoet. De gerealiseerde systemen variëren van relatief eenvoudig ingerichte werkplekken tot en met volledig geautomatiseerde systemen inclusief robotica, vision, en ander high-end technologie.

Total productivity verbetert uw productiviteit

Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk

Telefoon: 0226 - 33 50 13

info@totalproductivity.nl

 

Meer weten?

 

14 + 9 =

Blijf op de hoogte!

Wij verspreiden regelmatig een nieuwsbrief met wetenswaardigheden, innovaties en andere relevante ontwikkelingen in de markt. Schrijf je in en mis niets.

Ieder productieprobleem daagt ons op een positieve manier uit. Dit motiveert ons grensverleggende systemen te bouwen.

Volg ons op:

Total Productivity is ambassadeur van Smart Industry, Dutch Industry fit for the future
Total Productivity is official dealer van VisualFactory digitale werkinstructies