Industriële automatisering is onontbeerlijk in de maakindustrie

Van automotive tot consumentenelektronica, Total Productivity heeft jarenlange ervaring in de maakindustrie met haar op klantwens samengestelde producten met een korte levertijd. Juist omdat de levenscyclus en Time-to-Market van producten steeds korter wordt, moet de flexibiliteit van productiesystemen steeds groter zijn. De kosten hiervoor mogen echter niet onevenredig toenemen en bovendien moet de kwaliteit geborgd worden. Onze oplossingen sluiten perfect aan op deze behoefte en worden zowel toegepast in MKB als Grootbedrijf.

Wij bieden al ruim vijfentwintig jaar maatwerkoplossingen voor industriële automatisering, met name in de consumentenelektronica, de kunststofverwerkende industrie en de automotive sector. Wij kennen daarom de wereld van de discrete productie als geen ander en zijn in staat om oplossingen te bieden waarmee de door u gewenste doelstellingen behaald worden.

markten

automotive

Automotive is de voorloper in de industriële automatisering

De automotive industrie is voorloper in het implementeren van cutting-edge industriële automatisering. Wij leveren zowel aan de Original Equipment Manufacturers (OEM) als aan high-tech eerstelijns toeleveranciers (tier-1 suppliers) in de automotive.

Speciaalmachines

Voor de kunststofverwerkende industrie hebben wij een groot aantal speciaalmachines ontwikkeld en geleverd. Denk maar aan het verwijderen van aanspuitingen op halffabrikaten, geautomatiseerd laden en ontladen van productiemachines, lasersnijden van PET containers, warmtebehandeling, zakinvoer deelsystemen, volledig geautomatiseerde montage en vele andere geautomatiseerde oplossingen.

kunststofindustrie

consumenten
elektronica

Flexibiliteit als standaard integratie

Jarenlange ervaring bij onder meer Philips, in de assemblage van een brede reeks aan producten, zorgt ervoor dat wij de markt van consumentenelektronica als géén ander kennen. De toenemende eisen op het gebied van onder meer flexibiliteit integreren wij standaard in onze productie-automatiseringontwerpen.

One Piece Flow in klantspecifieke productie

De  automatiseringstechnieken die wij toepassen voor productie-optimalisatie bij onze klanten in de autobranche, consumentenelektronica en kunststofverwerkende industrie, kunnen natuurlijk ook worden toegepast in de overige sectoren van de maakindustrie. Juist in het realiseren van klantspecifieke Lean productie in One Piece Flow ligt onze specialisatie binnen de industriële automatisering.

overige markten

 Juist in het realiseren van klantspecifieke Lean productie in One Piece Flow ligt onze specialisatie binnen de industriële automatisering.

Op zoek naar een maatwerkoplossing voor uw productie-omgeving? Wij denken graag mee.

Total Productivity BV
Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK

Telefoon : +31 (0)226 – 33 50 13
E-mail: info@totalproductivity.nl

 

Meer weten?

 

3 + 14 =

Blijf op de hoogte!

Wij verspreiden regelmatig een nieuwsbrief met wetenswaardigheden, innovaties en andere relevante ontwikkelingen in de markt. Schrijf je in en mis niets.

Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken op de wijze zoals omschreven in de privacyverklaring

Ieder productieprobleem daagt ons op een positieve manier uit. Dit motiveert ons grensverleggende systemen te bouwen.

Volg ons op:

Total Productivity is ambassadeur van Smart Industry, Dutch Industry fit for the future
Total Productivity is official dealer van VisualFactory digitale werkinstructies

Interessant?

Deel dan deze pagina op: