Maatwerkoplossingen voor de industrie

Total Productivity biedt al ruim vijfentwintig jaar maatwerkoplossingen in industriële automatisering. Daarbij richten wij ons specifiek op de maakindustrie. Met name in de consumenten en industriële producten, automotive en de kunststoffen industrie hebben wij een uitgebreid trackrecord.

Expertise

Onze expertise in assemblage oplossingen ligt specifiek in complexe enkelstuks en serieproductie met een korte levertijd. Juist omdat de levenscyclus en Time-to-Market van producten steeds korter wordt, moet de flexibiliteit van productiesystemen steeds groter zijn. Bovendien dient de kwaliteit geborgd te worden en de terugverdientijd moet kort zijn.

Markten waarin we actief zijn

We zijn actief in consumenten en industriële producten, automotive en de kunststoffen industrie. Omdat we dermate breed actief zijn komt het vaak voor dat we technieken en kennis die we vergaard hebben in één van deze markten kunnen toepassen in een andere markt. Hierdoor zijn we in staat om aan onze klanten creatieve en innovatieve concepten te presenteren.

Oplossingen voor zowel MKB als Multinationals

Onze oplossingen sluiten perfect aan op de behoefte en worden zowel toegepast in het MKB als bij multinationals. Wij kennen de wereld van de industrie als geen ander en zijn in staat om oplossingen te bieden waarmee de door u gewenste doelstellingen behaald worden.

Creatieve innovatieve oplossingen die werken

Bij elke opdracht wordt gezocht naar de best passende oplossing, dit kan variëren van low- tot hightech. Samen met de klant wordt de situatie verkend en worden de wensen en eisen in beeld gebracht. Iedere oplossing is hierdoor uniek en slaat uit bij de situatie van de klant.

Unieke aanpak

Onze aanpak is uniek te noemen. Bij onderzoek van uw productiviteitsvraagstuk werken wij samen met u naar het ideale productieconcept. Vervolgens wordt dit concept verder uitgewerkt naar het uiteindelijke ontwerp, waarna in samenwerking tussen TP Engineering en TP Constructing het systeem wordt samengesteld. Na afname en training van operators en technische dienst ondersteunen we u in de vorm van service, onderhoud en advies.

Overzicht van onze kernactiviteiten

TP Concepts

Van analyse naar een haalbaar en creatief concept. Geeft optimaal inzicht in het beoogde resultaat.

Af te nemen als een los product (TP Concept Study) of als onderdeel van een project.

TP Engineering

De basis van het uiteindelijke systeem. Opgeleverd in de vorm van 3D modellen en detailtekeningen.

Na goedkeuring van het ontwerp volgt de constructie.

TP Constructing

Samenstellen van het systeem in onze werkplaats.

Na akkoord wordt het systeem op locatie opgebouwd en volgt training van operators en technische dienst.

TP Support

Periodiek onderhoud en support van de geleverde systemen.

Maak daarnaast gebruik van onze LEAN professionals en haal het maximale uit uw productieproces.

Voor optimale resultaten in: outputverhoging – kostenreductie – volumeflexibiliteit – kwaliteitsverbetering