tp-update

Business as usual “ondernemen in Corona tijd”

een kompas
Normaal gesproken spreekt er weinig ambitie uit deze uitspraak, maar tegenwoordig is het nastreven van “business as usual” al een hele uitdaging. Met trots melden we dan ook dat we onze recente projecten zonder vertraging hebben weten op te leveren. Met veel creativiteit hebben we oplossingen gevonden voor de uitdagingen die op ons pad zijn gekomen.

Meer lezen
innovatie en reshoring NHNext

Innovatie & economie stimuleren reshoring

Reshoring is momenteel een hot item en daarom heeft NHNext het benoemd tot gespreksonderwerp voor de livestream van donderdag 3 december. Onze Algemeen Directeur Hans Totté schuift om 14:00 uur aan om samen met Marjolijn Dölle en Peter Hobbelen onder gespreksleiding van Thijs Pennink de kijkers te informeren over dit onderwerp.

Meer lezen

TNO ontwikkelt canvas model voor optimale samenwerking tussen mens en robot

pilot met TNO
Als onderdeel van het Smart Manufacturing Industriële Toepassing Zuid-Holland programma van TNO hebben Alex Valkering en Hans Totté bij het RoboHouse mogen meedenken tijdens een pilot voor een nieuwe workshop. Namelijk de ontwikkeling van een canvas model waarmee de optimale samenwerking en interactie tussen mens en robot bepaald kan worden.

Meer lezen
Mark Winter - Total Productivity

Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

​Het zoemde al een tijdje door het gebouw: Winter is coming. Op 1 september was het dan zover: Mark Winter start bij Total Productivity als Project engineer-constructeur.

Meer lezen
TP-Update is een uitgave van Total Productivity. Schrijf je in voor de TP-Update dan krijgt je een aantal keer per jaar informatie toegestuurd over de mooiste projecten, de beste innovaties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industriële automatisering.
Logo Total Productivity
Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk
Telefoon: 0226 - 33 50 13
info@totalproductivity.nl
Volg ons ook op social media:
youtube facebook twitter linkedin