Logo Total Productivity BV
Fieldlab flexible manufacturing

Visual Factory in het Fieldlab Flexible Manufacturing

Total Productivity is actief deelnemer aan het Smart industry Fieldlab Flexible Manufacturing. In dit Fieldlab werken bedrijven en kennisinstellingen samen aan het ontwikkelen en demonstreren van flexibele productie automatisering, assemblage, robotisering-en digitaliseringsoplossingen. Voor flexibele en kwalitatief hoogwaardige klein serieproductie, tegen massaproductie kostprijs.
Deze praktijkomgeving inspireert en informeert maakbedrijven door middel van demonstraties over grensverleggende thema’s op gebieden als operator support systemen, cobotica en augmented reality.

Total Productivity integreert dit najaar in samenwerking met TNO, het Shopfloor Control Systeem “Visual Factory” (VF) in één van de demo werkplekken op de BIC Campus in Eindhoven. Deze software ondersteunt operators met digitale, interactieve werkinstructies die order- en optie-specifiek aan de operators worden aangeboden op een ergonomische en intuïtieve wijze. Het systeem biedt een breed scala aan functionaliteit op het gebied van kwaliteitsborging, testen en traceability, onder andere door de integratie van gereedschap en tracking hardware.

Voor meer informatie over Visual Factory, zie http://totalproductivity.nl/productie-automatisering/digitale-werkinstructies/
Voor informatie meer informatie over het Fieldlab, zie www.flexiblemanufacturing.nl
foto Vincent Bijman

“Total Productivity is groot in creatieve innovatieve oplossingen”

Interview met Vincent Bijman
Afgelopen maanden heeft Total Productivity haar personeelsbestand uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe medewerkers, te weten: Joost Postel – Project Monteur, Vincent Bijman – Project Engineer en René Fijnheer – Software Engineer.

Vincent en René hebben bij hun vorige werkgever ook al veel samengewerkt. Het waren juist de verhalen van René die hem enthousiast maakte om ook bij Total Productivity te solliciteren.

Vincent had zelf al eerder gezien dat Total Productivity ook een vacature had die hem goed zou passen, maar de omvang van ons bedrijf weerhield hem om daar serieus werk van te maken. Met zijn creatieve inslag komen zijn talenten namelijk het beste tot zijn recht in een R&D omgeving, en dit soort afdelingen vind je meest alleen in grote organisaties.

Elke opdracht wordt opgepakt als een R&D project

De verrassing was dan ook groot toen hij ontdekte dat bij Total Productivity elke opdracht wordt opgepakt als een R&D project. “Bij elke opdracht wordt gezocht naar de best passende oplossing, dit kan variëren van low- tot high-tech. Samen met de klant wordt de situatie verkend en worden de wensen en eisen in beeld gebracht. Iedere uitdaging die de klant aanbrengt is daardoor uniek.

Total Productivity is groot in bedenken van creatieve innovatieve oplossingen die werken,” aldus Vincent. “Samen met de klant en, als dat nodig is, in samenwerking met partner suppliers.” Het is juist dát onbevooroordeelde wat het team Total Productivity en haar oplossingen zo sterk maakt.​ Dit heeft hem overtuigd dat hij thuishoort bij Total Productivity, waar gewerkt wordt aan de beste oplossing voor de klant met de beste componenten die verkrijgbaar zijn.

Wereldkampioen met tegenwind

Met Vincent hebben we een wereldkampioen in huis. Al in zijn studententijd namelijk wist hij zijn mededingers in de Aeolus-race de loef af te steken met de snelste tegenwindauto van de wereld, driemaal zelfs! Zijn winning mindset is een aanwinst voor ons team.

Meer informatie over Vincent: https://www.linkedin.com/in/vincentbijman/
favicon-total-productivity
Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk
Telefoon: 0226 - 33 50 13
info@totalproductivity.nl
Volg ons ook op social media:
youtube facebook twitter linkedin