Logo Total Productivity BV
20200414_132221
Verantwoord investeren in de toekomst middels onze concept- en haalbaarheidsstudies

Samen vooruit!

Al leven we nu nog in onzekere tijden één ding is zeker, dit gaat voorbij.
Het is daarom verstandig om vooruit te kijken naar de toekomst. Onze concept- en haalbaarheidsstudies zijn hét medium om op een verantwoorde manier met de huidige situatie om te gaan.

Juist nu

Onze projecten hebben een doorlooptijd tussen de 2 en 10 maanden. Dit is de tijd vanaf de intake tot en met de afgeronde installatie op uw locatie (SAT). Op dit moment zien wij dat onze klanten in toenemende mate kiezen voor de mogelijkheid om het ontwerp en/of het engineeringsproces in aparte opdrachten te verstrekken. Bijvoorbeeld in de vorm van een engineeringsopdracht of een haalbaarheids- of adviesrapport, vooruitlopend op de uiteindelijke projectrealisatie.

Niet alleen is de investering en daarmee het risico voor dit moment kleiner. De totale projectinvestering inclusief uitvoering, wordt niet groter. En als de economie weer aantrekt, is de vertraging bij het opstarten van nieuwe projecten beperkt. Daarnaast kunnen de intrinsieke voordelen van een haalbaarheidsstudie ten volle benut worden. Denk hierbij aan:
  • Een optimale terugverdientijd van uw investering(ROI)
  • Een optimale invulling van uw productiviteits- en kwaliteitsvraagstukken, ook denkend vanuit Total Cost of Ownership (TCO)
  • Een binnen uw organisatie breed gedragen concept.
En daarmee een optimaal inzicht in de te verwachten resultaten. Total Productivity heeft op dit moment meerdere conceptstudies in uitvoering in o.a. de automotive- en kunststofindustrie.
samen-in onzekere-omstandigheden
Ons team staat voor u klaar

Veilig en efficiënt

Ons ontwerp en engineeringsteam is uitstekend in staat hun werk veilig en optimaal uit te voeren. Wij kiezen daarbij voor de juiste balans tussen in deeltijd veilig werken op de zaak en thuiswerken met behulp van online overleg. Deze combinatie stelt ons in staat ons werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren met behoud van kwaliteit.

René Fijnheer
René Fijnheer

Forse uitbreiding van het team

Afgelopen maanden heeft Total Productivity haar personeelsbestand uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe medewerkers te weten: Joost Postel - Project Monteur, Vincent Bijman - Mechanisch Engineer en René Fijnheer - Software Engineer. Allereerst stellen wij u voor aan René Fijnheer.

René timmert al ruim 25 jaar aan de weg en heeft ruime kennis en ervaring met betrekking tot het programmeren van robots en PLC’s. Daarnaast is hij ook goed thuis in mechatronica. Zijn kennis en ervaring sluiten perfect aan bij het team van Total Productivity. Het is dan ook niet vreemd dat hij zich, ondanks de bijzondere omstandigheden waarin we nu moeten werken, al helemaal thuis voelt in het team.
Of zoals René het zelf zegt: ”Hier zitten geen alfa mannetjes, je mening en expertise wordt op prijs gesteld en je wordt gelijk betrokken bij lopende projecten. Die openheid en bereidheid tot samenwerking geeft ruimte voor innovatie en kwaliteit.”

René was tot voor kort werkzaam als software ontwikkelaar. Een prima baan natuurlijk, maar naar zijn smaak uiteindelijk iets té specialistisch. Eerder was hij namelijk 7 jaar lang zelf ondernemer. In die hoedanigheid heeft hij in complete productielijnen ontwikkeld en geleverd, inclusief de aansturing en robotica. De verbreding die hij zocht heeft hij gevonden bij Total Productivity waar hij zijn kennis van robotica en mechatronica in de diverse projecten kan delen en verrijken.

Daarnaast heeft René heeft een bijzondere hobby; parachutespringen in formatie. Zo’n 50 tot 100 keer per jaar waagt hij zich, in vrije val, in het luchtruim om samen met 2 tot 8 andere parachutisten een formatie te vormen in een geometrisch patroon.

favicon-total-productivity
Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk
Telefoon: 0226 - 33 50 13
info@totalproductivity.nl
Volg ons ook op social media:
youtube facebook twitter linkedin