Logo Total Productivity BV

[subscriber:cf_6] [subscriber:cf_7] [subscriber:cf_8],

Het einde van het jaar nadert snel, een tijd van terug- en vooruitkijken. 2019 is voor Total Productivity (TP) voorspoedig verlopen.

Zo hebben we recent een turnkey assemblagelijn geleverd in ‘one piece flow’:
in flow assembleren met seriegrootte van 1 stuks.
Inclusief voormontagestations, materiaaltoevoer en een order-specifieke aansturing via ERP-integratie en order specifieke werkinstructies voor de operators. Een volledig papierloos proces! Wij durven te zeggen dat we hiermee de next level in semi-geautomatiseerde assemblage hebben aangetikt. Wij hopen in de toekomst meerdere klanten met dergelijke oplossingen te kunnen bedienen.

TP heeft daarnaast een andere klant kunnen verrassen met een assemblagecel waarin een optimum is bereikt tussen automatisering en menselijke arbeid. Ook kent deze assemblagecel integrale kwaliteitsborging: het eindproduct wordt gecontroleerd voordat het in de cel gereed gemeld wordt. De investering voor het met een scara-robot uitgevoerde systeem, heeft voor de klant een optimale terugverdientijd en flexibiliteit voor nieuwe producten. Ook dit concept hopen we in 2020 vaker te kunnen ‘uitrollen’.

Het TP-team is trots op de geleverde prestaties. Zonder een goede samenwerking met ons netwerk van toeleveranciers en u als klant kunnen wij deze prestaties niet leveren.

Hartelijk bedankt voor de samenwerking en het gestelde vertrouwen.
Ik wens u namens het hele TP-team prettige feestdagen en voorspoed in 2020.

htotte
Hans Totté
Algemeen directeur
Merry Productivity & a Constructive New Year
favicon-total-productivity
Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk
Telefoon: 0226 - 33 50 13
info@totalproductivity.nl
Volg ons ook op social media:
youtube facebook twitter linkedin