Logo Total Productivity BV
flowlijn met inline voormontage en automatische stations

Nieuw productieconcept met extreem korte terugverdientijd
vooronderzoek als basis voor een optimale investering.

Onlangs heeft Total Productivity voor één van haar klanten een studie uitgevoerd waarbij, aan de hand van vooraf gestelde doelen, een nieuw productieconcept voor een bestaand product is ontwikkeld. Dit concept bestaat uit een aangedreven flow-assemblagelijn waarbij de voormontages ook in-lijn geplaatst zijn. Dubbele handelingen van halffabricaten, componenten en bins worden hiermee voorkomen. Om operators te besparen is de assemblagelijn tevens voorzien van een aantal volledig geautomatiseerde stations.

Met het voorgestelde concept is een verdubbeling van de productiecapaciteit te realiseren terwijl het aantal operators met 30% verminderd wordt. Daarnaast verhoogt de efficiëntie (OEE) van 70% naar 85%. In dit concept is tevens een verbeterde kwaliteitsborging opgenomen door integratie van automatische teststations.

De terugverdientijd (ROI) voor dit project valt met 0,75 jaar ruim binnen het gestelde doel. Lees hier het complete artikel >>

20e Kunststoffenbeurs in Veldhoven

Op 26 en 27 september aanstaande vindt in Veldhoven de 20e Kunststoffenbeurs plaats en natuurlijk zijn ook wij daar aanwezig. U bent van harte welkom op stand #66 (vlakbij de infobalie), de entree van deze beurs is zoals elk jaar gratis.
Mocht u vooraf al een afspraak willen plannen dan kan dat hier:
naar de website van kunststoffenbeurs.nl

Privacy verklaring voldoet aan GDPR

Ook voordat Europa de General Data Protection Regulation (GDPR) had ingevoerd, gingen wij al zorgvuldig met uw privacygevoelige gegevens om. Deze gegevens werden en worden op een veilige en verantwoorde manier verwerkt en gebruikt.

Nu zijn ook alle maatregelen genomen om aan de nieuwe AVG verordening te voldoen. In ons privacystatement is dan ook nauwkeurig vastgelegd hoe we met persoonsgegevens omgaan en waarom.

Wij adviseren u daarom ons privacystatement goed door te lezen en contact met ons op te nemen, als de inhoud daarvan vragen bij u oproept.
naar de privacy verklaring
favicon-total-productivity
Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk
Telefoon: 0226 - 33 50 13
info@totalproductivity.nl
Volg ons ook op social media:
youtube facebook twitter linkedin