Logo Total Productivity BV
samenwerkend als kernwaarde

Eurokeg leidt Total Productivity naar fantastische nieuwe businesspartner

Op initiatief van Eurokeg heeft Total Productivity met de multinational Logoplaste een gedroomd partnership in huis gehaald. Logoplaste is een Portugees bedrijf dat plastic verpakkingen produceert voor vloeistoffen. Zij is een hoofdrolspeler voor levering van packaging solutions in de kunststof industrie.

Hole in the wall

Logoplaste is bekend geworden met het “hole in de wall” concept. Jargon voor de bouw van een fabriek van verpakkingsproducten vlakbij de fabriek van het eindproduct. Logistieke kosten worden hierdoor tot een minimum beperkt.

Inmiddels heeft Logoplaste op deze wijze al 63 fabrieken door de gehele wereld geplaatst. Dat de relaties die op deze manier gebouwd worden zeer bestendig zijn behoeft geen uitleg. Zij hebben dit bedrijfsmodel ontwikkeld tot op een uniek niveau.

Partnership

Zowel Logoplaste als Total Productivity hebben samenwerking beiden hoog in het vaandel staan. Naast de innovatieve mindset en doelgerichte werkwijze, factoren die succes in de realisatie van het project en de toekomstige samenwerking borgen.

Turnkey levering van een productielijn

Huidige opdracht betreft levering van een productielijn voor de productie van Keykegs voor Logoplaste Torija SLU. De installatie van de machines start week 18 in Spanje met een start productie medio juni. Deze opdracht betreft 10 procesmachines met elkaar verbonden door een netwerk van conveyors.

Partnerships zoals die met Logoplaste komen exact overeen met onze kernwaarden

Nieuwe aanwinst voor ons team

Sr. Projectmanager Ramses Kolfin
Met een flink aantal jaren ervaring als Projectmanager hebben wij met Ramses Kolfin (43) een prima aanvulling aan ons team gevonden.
Ramses heeft naast BSc in Mechanical Engineering ook BSc Industrial Product Development behaald. En heeft de afgelopen jaren expertise opgedaan in diverse branches. Zo begon hij in de kunststofverwerkende industrie, maar heeft hij ook ervaring opgedaan in de constructiewereld en automotive.

Zwaargewicht

Hierop volgend heeft hij zich bekwaamd in projectmanagement van testsystemen voor de automotive, commerciële lucht- en ruimtevaart en de krijgsmacht. Bij deze gecompliceerde testmiddelen zoals cockpit- en rijsimulatoren was Ramses verantwoordelijk voor het gehele traject vanaf project initiatie tot en met acceptatietest bij de klant. Een zwaargewicht dus in zijn vakgebied.

Productieautomatisering

Zijn keuze voor Total Productivity komt voort uit zijn interesse voor industriële automatisering in combinatie met de automotive branche. Daarnaast heeft productieautomatisering voor de consumentenelektronica ook zijn interesse. Ramses hoopt op dit vlak zijn kennis van projectmanagement en productontwikkeling in te kunnen zetten en te verbreden.
In het dagelijks leven is Ramses de trotse vader van een zoon van 11 en een dochter van 6 jaar oud en beoefent Taekwondo op hoog niveau om flexibel en in balans te blijven.
Wij zijn ervan overtuigd dat Ramses zich op korte termijn helemaal op zijn plaats zal voelen in ons team.
Contact opnemen met Ramses kan via e-mail: r.kolfin@totalproductivity.nl , telefoon: 0226-335023 of 06-33017903 en Linkedin
TechValley-NHN
Op 9 april heeft het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) ruim 2 miljoen euro beschikbaar gesteld aan TechValley in Noord-Holland.

TechValley

TechValley is een samenwerkingsverband dat is ontstaan op initiatief van de kring van Technospitsen. Dit is een netwerk van innovatieve Noord-Hollandse machinebouwers, de Metaalunie en FME. Partners in TechValley zijn onder meer Hogeschool Inholland Alkmaar en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Doel van TechValley is het realiseren van een innovatieve en toekomstbestendige machinebouwindustrie.

Baanbrekende innovatieprojecten

Met het geld dat nu beschikbaar is gesteld ontstaat er ruimte om innovatieprojecten uit te voeren. In TechValley staan nu 11 concrete, baanbrekende innovatieprojecten van deelnemende bedrijven centraal. Deze innovaties hebben betrekking op data, robotica & vision, predictive maintenance en slimme verdienmodellen.

Samenwerkingsverband van bedrijven en studenten

In innovatieteams wordt door bedrijven, lectoren, docenten en studenten samengewerkt en geëxperimenteerd met nieuwe technologieën en toepassingen. De nieuwe inzichten worden vervolgens verwerkt in de lesstof van Hogeschool Inholland.

Technospits bedrijven

De kring van Technospits bedrijven is een netwerk van Noord-Hollandse machinebouwers die wereldwijd behoren tot de koplopers in hun nichemarkt.
Total Productivity maakt als sinds het begin deel uit van het Technospitsen netwerk.

favicon-total-productivity
Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk
Telefoon: 0226 - 33 50 13
info@totalproductivity.nl
Volg ons ook op social media:
youtube facebook twitter linkedin