Logo Total Productivity BV
een van de testmachines door ons ontwikkeldeindtest
Projecten

Nieuwe opdracht voor volautomatische testmachine

Deze maand hebben wij wederom een opdracht gekregen van van Philips Consumer Lifestyle voor het bouwen van een end-of-line testmachine. Deze machine zal worden toegepast bij de eindtest van een nieuw product in het consumenten elektronica assortiment van Philips.


De testmachine heeft een handmatige in- en uitvoer maar de volledige functietest verloopt verder volautomatisch. Het systeem onderscheidt zich doordat het gehele proces “droog” kan worden uitgevoerd. Dit proces is in nauwe samenwerking met de opdrachtgever tot stand gekomen. De functionele details blijven binnenshuis, maar het gestelde vertrouwen, geeft ons de overtuiging en ambitie om gezamenlijk de gehanteerde technieken door te ontwikkelen en breder toepasbaar te kunnen maken.

Klik voor meer informatie over onze testapplicaties en hun toepassing op onderstaande knop :
testautomatisering
Total Productivity is in beweging
Vacatures

Ons succes is uw succes

Door de aantrekkende economie en uw vertrouwen in ons product is onze orderportefeuille dusdanig gegroeid dat wij ons team op korte termijn willen uitbreiden. Wij zijn daarom op zoek naar gelijkgestemde creatieve individuen die graag willen samenwerken en daarmee hun bijdrage kunnen leveren aan het succes van onze klanten.

Kent u iemand die binnen ons team past en die toe is aan een nieuwe uitdaging? Deel dit bericht dan met haar of hem. Meer informatie over onze vacatures kunt u vinden door op onderstaande banner te klikken:
vacature
klantenportaalTP
Professionalisering

Ons Klantenportaal is gereed!

Vanaf Januari 2019 zal de projectdocumentatie van alle projecten die wij leveren, digitaal beschikbaar worden gesteld in het klantenportaal op onze website. Groot voordeel hiervan is dat alle informatie rondom een project altijd snel en effectief terug te vinden is.
Documentatie zoals CE-verklaringen, Maintenance Manuals, Operator Manuals, technische data en documentatie van vervangingsonderdelen zijn dan voor onze klanten op ieder moment eenvoudig te raadplegen.
Vanzelfsprekend is deze klantomgeving voorzien van de modernste technieken om uw privacy te waarborgen en zullen we u bij oplevering van een project in dit systeem begeleiden, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de projectinformatie.
Wanneer het systeem volledig is uitgerold, zal gekeken worden naar verdere uitbreiding in het veld van product support en after-sales. Ook uw suggesties voor aanvulling zijn dan van harte welkom!
Hersenstichting-logo-2016
Dit jaar geven wij geen geen eindejaarsgeschenken aan onze relaties. Het budget wat wij hiervoor beschikbaar hadden is geschonken aan de Hersenstichting
kersttak-550-resized
favicon-total-productivity
Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk
Telefoon: 0226 - 33 50 13
info@totalproductivity.nl
Volg ons ook op social media:
youtube facebook twitter linkedin