Logo Total Productivity BV

Nieuwe site Total Productivity gelanceerd!

De wereld is in beweging en Total Productivity verandert mee

Wij houden wel van een uitdaging! Nieuwe trends, innovaties? Total Productivity zoekt ze op en omarmt ze, zo komen we tot nieuwe inzichten en betere resultaten. En daarmee helpen we onze klanten. We luisteren met aandacht en zetten graag dat stapje extra. Juist vanuit dat perspectief, wat voortkomt uit onze kernwaarden, hebben wij een nieuwe website laten ontwikkelen. Omdat we op een aansprekende manier willen communiceren wat wij voor u willen èn kunnen betekenen.

Ontwikkelingen en projecten samen met onze klanten gebouwd, zijn op onze nieuwe website fris en uitdagend gevisualiseerd.

Natuurlijk is er op de site ook ruimte voor onze van medewerkers: een hecht team dat sterk is in haar verscheidenheid en elkaar aanvult daar waar nodig. Het zegt iets over hoe we samenwerken. En, zoals wij met elkaar omgaan, gaan we ook om met onze opdrachtgevers. Persoonlijk en betrokken. Bezoek onze website en vertel ons wat u ervan vindt!
nieuwe-website

Dit alles binnen één minuut
in bewegende beelden?

videotrailer

Total Productivity participeert in fieldlab “Flexible Manufacturing”

innovatie-fieldlab
In het “Fieldlab Flexible Manufacturing” op de Brainport Industry Campus, zal Total Productivity, samen met Brainport Industries en een groot aantal partners vanaf 2018 de lat in productie flexibiliteit, hoger moeten gaan leggen: van automatisering van handelingen naar geautomatiseerd flexibel produceren.

Een nieuwe zienswijze van automatisering in de maakindustrie.

Project vierde productielijn KeyKegs gestart

full-width-markten-kunststof-industrie2
De kick-off voor de productlijn voor onze klant Eurokeg in Den-Helder is gestart. Wij zijn heel trots dat TP de systeemintegratie van dit fantastische project voor zijn rekening mag nemen. Na de lijnen die nu produceren in Nederland, Amerika en Duitsland, zal nummer 4 in Engeland geïnstalleerd gaan worden.
De voorgenomen SAT is in maart 2018.
favicon-total-productivity
Kosterij 4
1721 PN Broek op Langedijk
Telefoon: 0226 - 33 50 13
info@totalproductivity.nl
youtube facebook twitter linkedin