2020 staat voor de deur

Het einde van het jaar nadert snel, een tijd van terug- en vooruitkijken. 2019 is voor Total Productivity (TP) voorspoedig verlopen.

Merry productivity & a constructive new year

Hoogtepunt; levering turnkey assemblagelijn

Zo hebben we recent een turnkey assemblagelijn geleverd in ‘one piece flow’:
in flow assembleren met seriegrootte van 1 stuks. Inclusief voormontagestations, materiaaltoevoer en een order-specifieke aansturing via ERP-integratie en order specifieke werkinstructies voor de operators. Een volledig papierloos proces!

next level in semi-geautomatiseerde assemblage

Wij durven te zeggen dat we hiermee de next level in semi-geautomatiseerde assemblage hebben aangetikt. Wij hopen in de toekomst meerdere klanten met dergelijke oplossingen te kunnen bedienen.

Total Productivity Vacature senior Projectmanager-Constructeur

Optimum tussen automatisering en menselijke arbeid

Daarnaast hebben we een andere klant kunnen verrassen met een assemblagecel waarin een optimum is bereikt tussen automatisering en menselijke arbeid.

Integrale kwaliteitsborging

Ook kent deze assemblagecel integrale kwaliteitsborging: het eindproduct wordt gecontroleerd voordat het in de cel gereed gemeld wordt. De investering voor het met een scara-robot uitgevoerde systeem, heeft voor de klant een optimale terugverdientijd en flexibiliteit voor nieuwe producten.

Ook dit concept hopen we in 2020 vaker te kunnen ‘uitrollen’.

Trots

Het TP-team is trots op de geleverde prestaties. Zonder een goede samenwerking met ons netwerk van toeleveranciers en u als klant kunnen wij deze prestaties niet leveren.

Hartelijk bedankt voor de samenwerking en het gestelde vertrouwen.

Ik wens u namens het hele TP-team prettige feestdagen en voorspoed in 2020.

Hans Totté
Algemeen directeur

Nieuws

TNO ontwikkelt canvas model voor optimale samenwerking tussen mens en robot

Als onderdeel van het Smart Manufacturing Industriële Toepassing Zuid-Holland programma van TNO hebben Alex Valkering en Hans Totté bij het RoboHouse mogen meedenken tijdens een pilot voor een nieuwe workshop. Namelijk de ontwikkeling van een canvas model waarmee de optimale samenwerking en interactie tussen mens en robot bepaald kan worden.

Livestream: Innovatie & economie stimuleren reshoring

De afgelopen tijd heeft duidelijk gemaakt dat onze afhankelijkheid van lagelonenlanden groot is. Onafhankelijk van deze productielanden kunnen opereren is daarmee een gespreksonderwerp geworden.

Maar waarom is er eigenlijk nog zoveel productie in het buitenland? Hoe kunnen we de ketens verkorten en hoe organiseer je de productie in Nederland? We praten er tijdens deze NHNEXT livestream over met Thijs Pennink, Hans Totté, Peter Hobbelen en Marjolijn Dölle.

Business as usual “ondernemen in Corona tijd”

Normaal gesproken spreekt er weinig ambitie uit deze uitspraak, maar tegenwoordig is het nastreven van “business as usual” al een hele uitdaging. Met trots melden we dan ook dat we onze recente projecten zonder vertraging hebben weten op te leveren. Met veel creativiteit hebben we oplossingen gevonden voor de uitdagingen die op ons pad zijn gekomen.

Mark Winter, nieuwe project engineer-constructeur

​Het zoemde al een tijdje door het gebouw: Winter is coming. Op 1 september was het dan zover: Mark Winter start bij Total Productivity als Project engineer-constructeur.

Hoe gaat Total Productivity om met Corona?

De wereld is in de ban van het Corona/Covid-19-virus. De media informeert ons dagelijks over het aantal besmettingen in Nederland. Natuurlijk neemt Total Productivity ook haar verantwoordelijkheid.

Vacatures

Vacature lead-engineer

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een lead-engineer. in deze functie ben je verantwoordelijk voor het (doen) bedenken, ontwerpen, engineeren van een optimaal en gebalanceerd ontwerp wat aan alle functionele-, technische-, kostprijs- en vormgevingseisen voldoet.

Vacature projectmanager

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van technische projecten van ontwerp tot en met inbedrijfstelling bij de klant.

Vacature service-engineer / onderhoudsmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een service-engineer / onderhoudsmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

Vacature projectmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren, installeren, testen en in gebruik stellen van door ons ontwikkelde productiesystemen.

Contact

Total Productivity BV

Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
+31(0)226-335013
info@totalproductivity.nl
KvK-nummer: 37147324

©2021 Total Productivity BV