2020 staat voor de deur

Het einde van het jaar nadert snel, een tijd van terug- en vooruitkijken. 2019 is voor Total Productivity (TP) voorspoedig verlopen.

Merry productivity & a constructive new year

Hoogtepunt; levering turnkey assemblagelijn

Zo hebben we recent een turnkey assemblagelijn geleverd in ‘one piece flow’:
in flow assembleren met seriegrootte van 1 stuks. Inclusief voormontagestations, materiaaltoevoer en een order-specifieke aansturing via ERP-integratie en order specifieke werkinstructies voor de operators. Een volledig papierloos proces!

next level in semi-geautomatiseerde assemblage

Wij durven te zeggen dat we hiermee de next level in semi-geautomatiseerde assemblage hebben aangetikt. Wij hopen in de toekomst meerdere klanten met dergelijke oplossingen te kunnen bedienen.

Total Productivity Vacature senior Projectmanager-Constructeur

Optimum tussen automatisering en menselijke arbeid

Daarnaast hebben we een andere klant kunnen verrassen met een assemblagecel waarin een optimum is bereikt tussen automatisering en menselijke arbeid.

Integrale kwaliteitsborging

Ook kent deze assemblagecel integrale kwaliteitsborging: het eindproduct wordt gecontroleerd voordat het in de cel gereed gemeld wordt. De investering voor het met een scara-robot uitgevoerde systeem, heeft voor de klant een optimale terugverdientijd en flexibiliteit voor nieuwe producten.

Ook dit concept hopen we in 2020 vaker te kunnen ‘uitrollen’.

Trots

Het TP-team is trots op de geleverde prestaties. Zonder een goede samenwerking met ons netwerk van toeleveranciers en u als klant kunnen wij deze prestaties niet leveren.

Hartelijk bedankt voor de samenwerking en het gestelde vertrouwen.

Ik wens u namens het hele TP-team prettige feestdagen en voorspoed in 2020.

Hans Totté
Algemeen directeur

Nieuws

TP op Kunststoffenbeurs 2021

Op de Kunststoffenbeurs vind je een compleet overzicht van nieuwe machines voor de verwerking en bewerking van kunststoffen. Daarnaast vind je slimme oplossingen in kostprijs-besparing, optimalisatie van productieprocessen, productontwikkeling en smart industry.

Is one-piece-flow de heilige graal in de maakindustrie?

Met regelmaat wordt one-piece flow toegepast in de assemblage-oplossingen van Total Productivity. Maar wat is one-piece flow en is dit altijd de beste oplossing? Alex Valkering, Sales & Marketing Manager bij TP (Lean Black Belt certified), legt het u uit.

Nieuwe aanwinst: Dennis Broers-Project Engineer

Total Productivity is altijd op zoek naar talenten die een aanvulling kunnen zijn op het bestaande team. Gelukkig kunnen we daarin leunen op het netwerk van dat team, want uit dit kanaal komen vaak de meest waardevolle suggesties. We zijn dan ook erg blij met de komst van Dennis.

Use Case – Flexibele Clips Mounting Unit

Vanuit haar oplossingsgerichte en proactieve aanpak nam POLYTEC contact op met Total Productivity (TP) met de vraag een oplossing te vinden voor het assembleren van clips en moeren op de bodemplaat. Deze clips en moeren zijn noodzakelijk bij de montage van het paneel onder de auto. Daarnaast moet er geluidsabsorberend materiaal op dit paneel worden bevestigd om het geluidsniveau van de auto te beperken..

Use Case – One-piece-flow assemblagelijn met robot vision cell

SAG Alutech Nederland B.V. is specialist in ontwikkeling en productie van brandstoftanks, hydraulische tanks en opslagkasten van aluminium, staal en roestvrij staal voor de bedrijfswagenindustrie. Zij is een ontwikkelingspartner voor alle grote truck- en busfabrikanten.

Hun verzoek een assemblagelijn te ontwikkelen om verschillende types brandstoftanks compleet geassembleerd en Just-in-Time aan te leveren met 100% kwaliteitscontrole, is door ons als volgt uitgewerkt:

Meld je GRATIS aan bij de kunststoffenbeurs

Vacatures

Nieuwe aanwinst: Dennis Broers-Project Engineer

Total Productivity is altijd op zoek naar talenten die een aanvulling kunnen zijn op het bestaande team. Gelukkig kunnen we daarin leunen op het netwerk van dat team, want uit dit kanaal komen vaak de meest waardevolle suggesties. We zijn dan ook erg blij met de komst van Dennis.

Vacature Business Development Accountmanager

Om onze ambitieuze groeidoelstellingen op de middellange termijn te realiseren zijn wij op zoek naar een proactieve Business Development Accountmanager die affiniteit heeft met, en kennis heeft van techniek en procesoptimalisatie (Technische Bedrijfskunde, LEAN en/of QRM).

Vacature lead-engineer

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een lead-engineer. in deze functie ben je verantwoordelijk voor het (doen) bedenken, ontwerpen, engineeren van een optimaal en gebalanceerd ontwerp wat aan alle functionele-, technische-, kostprijs- en vormgevingseisen voldoet.

Vacature projectmanager

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een projectmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van technische projecten van ontwerp tot en met inbedrijfstelling bij de klant.

Vacature service-engineer / onderhoudsmonteur

Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een service-engineer / onderhoudsmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van door ons ontwikkelde productiesystemen in binnen- en buitenland.

Contact

Total Productivity BV

Kosterij 4
1721 PN BROEK OP LANGEDIJK
+31(0)226-335013
info@totalproductivity.nl
KvK-nummer: 37147324

©2021 Total Productivity BV